Νικο ευχαριστω για την απαντηση σου!!!Tanto αδερφε μου το reap σημαινει θεριζω..το σκιζω ειναι rip!!!!αν θεωρεις οτι στα κεφαλια του στρατου σου βαζεις καλσον για να μοιαζουν πιο πολυ γυναικες διοτι τα Ogre μου ετσι τους εκαναν να νιωσουν τοτε ναι θα σκιζω καλσον με κεφαλακια!!!!!!
ΥΓ Νικο ειναι δρημητερος και οχι δημητριος
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 47 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
Νικο ευχαριστω για την απαντηση σου!!!Tanto αδερφε μου το reap σημαινει θεριζω..το σκιζω ειναι rip!!!!αν θεωρεις οτι στα κεφαλια του στρατου σου βαζεις καλσον για να μοιαζουν πιο πολυ γυναικες διοτι τα Ogre μου ετσι τους εκαναν να νιωσουν τοτε ναι θα σκιζω καλσον με κεφαλακια!!!!!!
ΥΓ Νικο ειναι δρημητερος και οχι δημητριος
Δημητριος και Κωνσταντινος μαζι
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 47 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
Tanto τωρα που το λες μου αρεσει να σκιζω καλσον ειδικοτερα αν τα φορανε οι undead στο κεφαλι!!!ειναι και για να κουβαλαω τα κεφαλακια τους πιο ευκολα!!!! !!!!και οταν ξαναπαιξουμε και χασεις να δω τι θα λες!!!!πραγματικα ζω για αυτην την στιγμη!!!!επισης το reap σημαινει θεριζω(εξου και reaper= θεριστης) το σκιζω ειναι rip!!!
Σαν πολυ ηρεμια δεν επεσε σημερα στο Forum?τι εγινε???
εγω τωρα μαζευτηκα απο το πρωι.Μαγκες κανονιστε ξεκιναει το Euro θα λιωσουμε στα κοψιδια και στις μπυρες!!!Ξερουμε ποτε παιζει η Ελλαδαρα?Να μαζευτουμε να το δουμε!Βαζω το σπιτι και τα μπυρονια!Εκτος αν θελετε να παμε εξω,ΨΗΘΕΙΤΕ!!
Reaper
Αριθμός μηνυμάτων : 674 Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα
Ηρθαν σημερα οι scout μου και με ειδοποιησαν πως ενας στρατος απο Orks and Goblins μπηκαν στην περιοχη της Αυτοκτατοριας!!!αυριο θα τους αντιμετωπισουμε!!!!Ogres prepare for Glory!!!!
hearts of fire,hearts on fire burning burning with desire!!!!!
Reaper
Αριθμός μηνυμάτων : 674 Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Δευ Ιουν 04, 2012 12:53 am
Δεν κοιμαμαι τωρα πιο τα βραδια!!!!Ψαχνω τον Ταριφα στα κρυφα τα μονοπατια!!!γεμιζε η ζωη μου με σφαγμους και σκοταδια και σωρους απο κοκκαλα αδεια!!!
Δεν κοιμαμαι τωρα πιο τα βραδια!!!!Ψαχνω τον Ταριφα στα κρυφα τα μονοπατια!!!γεμιζε η ζωη μου με σφαγμους και σκοταδια κριμα βαμπιρααααααααακια!!!!!!
Αφιερωμενο στον φιλο μου τον Αντωνη και τα βαμπιρια του!!!ποιος να το φανταζοταν οτι θα εκανα και σουξε!!!αντε βρε σας ''εφεξε'' παλι!!!!!!!!!
olethros
Αριθμός μηνυμάτων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Τρι Ιουν 05, 2012 12:56 am
Νίκο, αύριο που παίζει ο Γιάννης με τον Σταύρο, βάλε μπροστά το μπουρδελόμετρο να γράφει. Θέλω να δω πόσες φορές θα ακουστεί η λέξη "μπουρδέλο" κατά την διάρκεια του αγώνα. Πολύ πλούσιο λεξιλόγιο αυτά τα παιδιά.
- Τέλειωνε ρε μπουρδέλο. - Σκάσε ρε μπουρδέλο. - Παίζε ρε μπουρδέλο. - Αφού θα χάσεις ρε μπουρδέλο. - Θα μου κλάσεις ρε μπουρδέλο.
Και όλα αυτά για να ρίξουν το ζάρι του deployment.
Ragnar
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Τετ Ιουν 06, 2012 10:26 am
olethros έγραψε:
Νίκο, αύριο που παίζει ο Γιάννης με τον Σταύρο, βάλε μπροστά το μπουρδελόμετρο να γράφει. Θέλω να δω πόσες φορές θα ακουστεί η λέξη "μπουρδέλο" κατά την διάρκεια του αγώνα. Πολύ πλούσιο λεξιλόγιο αυτά τα παιδιά.
- Τέλειωνε ρε μπουρδέλο. - Σκάσε ρε μπουρδέλο. - Παίζε ρε μπουρδέλο. - Αφού θα χάσεις ρε μπουρδέλο. - Θα μου κλάσεις ρε μπουρδέλο.
Και όλα αυτά για να ρίξουν το ζάρι του deployment.
τελικα Τακη το μπορδελομετρο βαρεσε τερμα!!
Ragnar
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Τετ Ιουν 06, 2012 10:27 am
Αντρεα- Πεμπτη 7/6- 3500 ποντους- μπορεις?
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Τετ Ιουν 06, 2012 10:29 am
μέσα!
Reaper
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Τρι Ιουν 12, 2012 9:25 am
Αν με μία νίκη του reaper επι του tanto (η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί τυχαία) είχαμε τόσες σελίδες χωσίματος...δεν τολμώ να φανταστώ τι έχει να γίνει απο εδώ και πέρα μετά τη δεύτερη διαδοχική νίκη που φαντάζομαι μόνο τυχαία δεν είναι πλέον!
Reaper
Και ΝΑΙ λοιπον ηρθε η ωρα να ξαναδουμε την αγαπημενη εκπομπη του Tanto!!!WIPE OUT!!!αυτο ειναι πλεον κλασσικο οποτε θα πω και αλλα πολλα!!εχω πολυ εμπνευση!!Ανδρεα τωρα ετοιμασου να δεις ολοκληρο topic που να ειναι για trolling!!!Λοιπον φτανουν τα πολλα λογια και ξεκιναω με ενα τραγουδακι που εμπνευστικα για τον Tanto!!!!
Γεια να κουσω για να δω καντε ολοι πανικο πειτε Ogre!!OGREEEEEEEE!!! Γεια να κουσω για να δω καντε ολοι πανικο πειτε Ogre!!OGREEEEEEEE!!! OGREEEE OGREEEEE
Εδω μαι παλι με το δεξι παιρνω και παλι τη σκυταλι κ'ανοιγω τρυπα στο δικο του το κεφαλι(εννοω του βαμπιρου στρατηγου οταν εφαγε σπαθι του Τυρανου μου) του φερνει ζαλι αλλα συνχηση μεγαλη ,τοσο μεγαλη οσοι δν εχει νιωσει αλλη!Δεν με γουσταρει μηπως θα ηθελες ward save να παρει,συχενεται το στυλ μου και φρικαρει αλλα το re-roll δεν θα το παρει!!! Μαζι μου ασχολεισαι ποσο Ταριφας εισαι,αν οντως δεν rolareis το save δεν θα παρεις,ανηλικος αν εισαι τα αυτια σου τωρα κλεισε το ονομα μου δοξασε!!! Ταριφας εισαι.Reaper ειμαι!!
΅We love Tarifas"
Reaper
Θελω να κανω μια δηλωση και ενα request!Αν καταφερω και κερδισω και τον Τακη Θελω τον τιτλο Vampire Slayer!Τακη ο αγωνας μας θα κρινει πολλα οπως καταλαβες!!
andreasch
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Πεμ Ιουν 21, 2012 1:27 am
Μετά και την απώλεια του πίο ισχυρού "θεωρητικά" disorder παίκτη θέλω να δώ ποιός θα μείνει να βοηθήσει τον Γιάννη στο τέλος!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την andreasch στις Πεμ Ιουν 21, 2012 3:05 pm, 1 φορά
Reaper