Απλα μιλησε η εμπειρια....αλλα δεν θα υπαρχει σεβασμος στην Destruction για κανενα λογο...μα καλα δεν το βλεπετε οτι ο δευτερος γυρος σας παει εως τωρα?και ειπα ρε γ@μ@το στο βασιλη να μην αφησει τον ταριφα να κερδισει...
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 47 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Κυρ Μάης 20, 2012 10:30 am
lol!! Επειδη δηλαδη κοιμηθηκαν ολοι οι θεοι της Destruction αναποδα εκεινη την εβδομαδα νομιζετε οτι θα την παλευετε καθε φορα!!Death and Destruction to your pathetic Empires!!Blood for KHAINE!!!!
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 47 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Κυρ Μάης 20, 2012 10:39 am
.....Lifetime... of darkness Return... from chaos Not fallen prey Nothing will overcome With the banner held high Let the chaos overrun..
olethros
Αριθμός μηνυμάτων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012
lol!! Επειδη δηλαδη κοιμηθηκαν ολοι οι θεοι της Destruction αναποδα εκεινη την εβδομαδα νομιζετε οτι θα την παλευετε καθε φορα!!Death and Destruction to your pathetic Empires!!Blood for KHAINE!!!!
Καλά, χωρίς παρεξήγηση, εμείς το αίμα το κρατάμε για την πάρτη μας ... έχουμε και ένα αθάνατο κορμί να συντηρήσουμε.
Και αυτό είναι και το πρόβλημα με τους νάνους. Γεμίζουνε τον κόσμο μηχανές και από πολεμιστές, ο ψηλότερος είναι 1.20 με τα χέρια στην ανάταση και great weapon από πάνω. Ε, πόσο αίμα να κουβαλάει .... καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει motivation.
Ragnar
πρωτον για να τους ξυρισεται πρεπει να τους νικησεται..και δευτερον αν λεμε αν καταφερεται να τους ξυρισεται καντε κατι καλυτερο απο περουκες..θα ελεγα σε κατι που να εχει σχεση με ρουχισμο γιατι η order θα σας παρει τα σωβρακα!!!!!!!
Reaper
Αριθμός μηνυμάτων : 674 Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα
συμφωνα με το τελευταιο αποτελεσμα τα παραπανω λογια μου ισχυουν!!!τωρα αναμενουμε με αγωνια το αποτελεσμα του βρασιδα με τον Βορομιρ!!χαοτικοι μηπως τωρα αρχιζεται και φοβαστε?
tanto
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 43
You'll take my life but I'll take yours too You'll fire your musket but I'll run you through So when you're waiting for the next attack You'd better stand there's no turning back.
olethros
Αριθμός μηνυμάτων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012
Σημερα μετα απο ενα πολυ δυνατο παιχνιδι με εναν αξιο και πολυ φιλικο αντιπαλο(οσο και οξυμορο και αν ακουγετε) που θα ηθελα να ξαναβρεθω στο παιδιο της μαχης(αλλα αυτη τη φορα οχι πολυ ξημεροματα ) το αποτελεσμα ηταν υπερ μου!
Special thank to my little ogres with big bellies!!!
και επισης τα λογια του Βρασιδα(αν θυμαμαι σωστα) τωρα τα καταλαβαινω:δεν διαλεγεις εσυ το στρατο...ο στρατος διαλεγει εσενα....
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 43
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Παρ Μάης 25, 2012 2:39 am
Reaper έγραψε:
και επισης τα λογια του Βρασιδα(αν θυμαμαι σωστα) τωρα τα καταλαβαινω:δεν διαλεγεις εσυ το στρατο...ο στρατος διαλεγει εσενα....
Είσαι που είσαι newμπας του κερατά, δεν θυμάσαι κιόλας!!!
ΕΓΩ είπα αυτη την ρήση!!!
Πάντως πρέπει να τονίσω ότι μοιάζεις αρκετά στον στρατο σου... Και αν παραθέσω και την off the record συνομιλία που είχαμε τότε πρέπει να τονίσω το γεγονός ότι εκτός απο το IQ που μοιραζεστε με τον στρατό σου έχετε και μια ΚΩΛΑΡΑ να!!!
Ασε που για να καταλάβεις τι δείκτη νοημοσύνης έχουν τα ζουμπουρλουδικα αγοράκια σου, εδώ ο κόσμος γύρω τους καίγεται και αυτοί δεν ξέρουν με ποιου το μέρος πρέπει να πανε... Και τα περί φλαφ τα ακούω βερεσε!!! Μόνο οι Tomb Kings δικαιολογούνται γιατί απλά μένουν στην έρημο και είναι κρυομπλαστοι (δεν έχουν ούτε δέρμα εδω που τα λέμε) ενώ οι δικοί σου βλέπουν τα ξαδερφακια τους να μάχονται ηρωικά με πάθος και παρισσια(WAGHHHH!!!) και αυτοί μαζεύουν τουλιπες στα βουνά!!!
sonbad
Αριθμός μηνυμάτων : 294 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Παρ Μάης 25, 2012 7:24 am
κι εγω θα ηθελα να ξαναπαιξουμε, αλλα την επομενη φορα να μην σου εχει ανοιξει τοσο πολυ η κωλοφαρδια. και δεν σε διαλεξε κανενας στρατος. σε διαλεξε ο θεος να γα.....θεις στα ζαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ragnar
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Παρ Μάης 25, 2012 8:32 am
καταρχήν δεν υπάρχουν νουμπαδες,τουλάχιστον όχι στο δικό μας φόρουμ!και στην τελική αυτός ο νουμπας όπως λέτε σας πετσωσε κσι τους 2 σαε,ταγαρια!!! :p
Ragnar
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Παρ Μάης 25, 2012 8:35 am
εγώ πάντως τους νανους που είχα απέναντι μου τους ξυρισα κόντρα!!!έτσι καλχα!!δεν ήμουν πολύ βίαιος,ε!!
Reaper
Αριθμός μηνυμάτων : 674 Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Παρ Μάης 25, 2012 11:58 am
Πρώτων είπα οτι δεν θυμόμουν ποιος το είπε και αυτο εξηγησα στην παρένθεση αλλα γκαβομαρα φουλ και δεύτερον εχω να κάνω μια ερώτηση στον φίλο μου τον ταρίφα..ειμαι ακόμα νουμπάς όπως λες(αν και εγω το λέω απειρία) τότε εσυ που χάνεις απο νουμπαδες τι εισαι;;;;;;; ΟΠοτε εχω να σου δώσω μια συμβουλή:κάτσε και δες το wipe out που είναι η αγαπημένη σου εκπομπή και να θυμάσαι πως την επομενη φορα που θα βρεθούμε στο πεδίο της μάχης δεν θα ειμαι εγω και οι μπουλιδες μου καθόλου καλη απέναντι στα κοκκαλακια σου!!!
Reaper
Tanto εμαθες τα νεα???Η Order Θα παρει και αυτη την φαση????Τι????Δεν ακουω???ΕΙπες κατι???Ρε παιδια ακουτε κανεναν??????Ζωγραφισε μου βαμπιρια και διαλεξε πιο θα παρεις εσυ διοτι τα υπολοιπα θα παθουν WIPE OUT
Και τωρα κατι που πρεπει να μαθετε ολοι για τον αγωνα μου με τον Tanto διοτι δεν μπορω να μην το πω....Ξερετε τι εντολη εδωσε o Tanto στον General του και τι Φωναξε ο General στο στρατο του??Η πολυποθητη απαντηση στο παρακατω βιντεακι..ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ!!!!
Θέμα: Απ: Dark Coronation trollinnnn!!!! Σαβ Μάης 26, 2012 7:21 am
Reaper έγραψε:
Tanto εμαθες τα νεα???Η Order Θα παρει και αυτη την φαση????Τι????Δεν ακουω???ΕΙπες κατι???Ρε παιδια ακουτε κανεναν??????Ζωγραφισε μου βαμπιρια και διαλεξε πιο θα παρεις εσυ διοτι τα υπολοιπα θα παθουν WIPE OUT
Και τωρα κατι που πρεπει να μαθετε ολοι για τον αγωνα μου με τον Tanto διοτι δεν μπορω να μην το πω....Ξερετε τι εντολη εδωσε o Tanto στον General του και τι Φωναξε ο General στο στρατο του??Η πολυποθητη απαντηση στο παρακατω βιντεακι..ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ!!!!
Γεννοιοφοροι τα μαθατε????Επιτελους εμαθα ποια ειναι η αγαπημενη σειρα του Tanto καθως και ποιος ειναι ο αγαπημενος του ηρωας!!!θελετε και οι εσεις να μαθετε???αν ναι δειτε το παρακατω βιντεο....