δεν ειναι μονο οι Βρετονοι,ειναι και τα ποντικια και οι μπιστμεν οι οποιο δεν εχουν βγει.
Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο αυτούς τους ξέχασα, ίσως παρασυρόμενος από το γεγονός ότι τα Army Books: Skaven και Beastmen είναι από τα τέλη 7th ενώ το Army Book: Brettonians είναι mid-6th απ’ όσο θυμάμαι.
Ragnar έγραψε:
Απο την αλλη,εδω και καιρο διαβαζω για Βρετονους και οχι για Ξωτικα μετα την εκδοση των Νανων.Θα δουμε..
Κοίτα, αν είναι να πέσει Extinction κάπου, όλα θα κριθούν από το popularity του εν λόγω στρατού σε επίπεδο αποφάσεων στην GW. Εκεί δεν ξέρω σε τη θέση είναι τα Wood Elves ή οι Brettonians πάντως την κατάργηση δεν την επιθυμώ για κανένα από τους 2. Έχω τα Army Books και των 2 και τους βρίσκω πολύ ενδιαφέρων στρατούς ακόμα και με την παλαιότητα των κανόνων τους. (δεν έχω μοντέλα ή έχω παίξει ποτέ με ή ακόμα και εναντίων απο την άλλη δυστηχώς). Όπως επίσης είπες πολύ σωστά, είδωμεν…
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
κοιτα να δεις,μεχρις στιγμης δεν εχω ακουσει καπου για την καταργηση για καποιον στρατο.Δεν το αποκλειω,απλα δεν το εχω διαβασει καπου και να ειναι και με καποια βαση η φημη.Θελω να πιστευω οτι δεν προκειτε να καταργησουν καποιον στο αμεσο μελλον.
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
Here is what looks like a good release schedule from a solid source that has been around here for quite some time. It gives us a look at Chaos Space Marines and a supplement that we have had rumored and detailed out in the past, Orks followed by Blood Angels, an Armageddon supplement, and much more.
This takes us through October, and if only we could see a few more months out my precious Dark Eldar might be lurking out there somewhere.
Please remember that these are rumors.
via an anonymous source on Faeit 212 LATE MAY 40k 7th Edition
EARLY-MID JUNE Orks
LATE JUNE Ork Theme Apocalypse Supplement
EARLY-MID JULY Bretons
LATE JULY Chaos Space Marines Sets and Supplement
EARLY AUGUST 40k New Starter Set
MID-LATE AUGUST Blood Angels
EARLY SEPTEMBER Armageddon Apocalypse Supplement
MID SEPTEMBER Warhammer Fantasy 9th Edition
LATE SEPTEMBER - EARLY OCTOBER Orcs and Goblins
MID OCTOBER Fantasy Starter Set
Atrus
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ημερομηνία εγγραφής : 04/08/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Pyramid-Temple of Tepok, Itza, Lustria
Sorry, για την αγνοιά μου αλλά πιθανώς η κατάστασή μου να είναι σοβαρότερη απόσω νομίζω. Η 6th Edition του WH40K τον Ιούλιο του 2012 δεν βγήκε? Τα WHFB και WH40K αλλάζουν όμως rulebook ανά 4 χρόνια σωστά ή τα έχω χάσει τελείως?
Note: Είχα την συζήση και με ένα φίλο, αλλά βιαζόμουν για να λάβω απάντηση....
Teo
Αριθμός μηνυμάτων : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 27/04/2014 Ηλικία : 37 Τόπος : Αθηνα
οι εκδοσεις εδω και παρα πολυ καιρο αλλαζουν καθε 4 χρονια.Τωρα γιατι αλλαζουν τοσο γρηγορα την εκδοση του 40κ.... ισχυει εν μερει οτι το 40κ ραδιο πεφτει αρκετα μεσα τελευταια.
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
Αλλάζει γενικότερα η φιλοσοφία πίσω απο τους κανόνες των παιχνιδιών της γκουγου. Οπότε ξεκίνησε απο το 40κ σχετικά φρέσκο, οπότε δεν θα πειράξει και τόσο να γίνει αλλαγή καθώς υπήρχαν και πολλές μουρμούρες για αυτή την έκδοση. Επίσης το φάντασυ θα φάει μεγάλες αλλαγές και θα το δούμε άμεσα!
Το πρόγραμμα της τετραετίας φαντάζομαι θα συνεχιστεί μετά απο την άμεση αλλαγή και των δύο συστημάτων. Επίσης βλέπω οτι οι αλλαγές θα γίνοται μετά απο πλήρη αντικατάσταση όλων των army books σε κάθε έκδοση. Αν τα βάλετε κάτω 14 στρατοί φάντασυ δια 3 κάθε χρόνο πιάνουμε την τετραετία περίπου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την andreasch στις Τρι Μάης 20, 2014 5:01 pm, 1 φορά
Atrus
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ημερομηνία εγγραφής : 04/08/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Pyramid-Temple of Tepok, Itza, Lustria
Warseer via Darnok: "I appreciate the OP getting into details about the source. As usual, said source is wrong. Sorry to say it, there are no Brets in July.
Thread closed."
Εάν βγουν, θα είναι μάλλον Αύγουστο, άρα όλο το πρόγραμμα πάει αλλού και αλλού. Αρκεί να έχει το κόσμο να μιλάει και να ασχολείται, κι'ας μην έχει κάτι να δείξει...
Ragnar
Aπο Darnok: a "big thing" for WHF at the end of August - sadly no details, but the notion of "the shape of things to come!" Nurgle gets some love in October: a book, 3 plastic kits and a clampack - again, sadly no details about this
Shieldwolf
Αριθμός μηνυμάτων : 323 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2013
Αν και το post στο Warseer είναι επιεικώς abstract (συν το γεγονός οτι είναι rumor) τολμώ να εικάσω ότι εφόσων εστιάζει αποκλειστικά( στον Nurgle προορίζεται για WH40K, καθώς βιβλία για συγκεκριμένες υποομάδες στρατών (π.χ SM/CSM Chapters, Eldar Craftworlds etc.) είναι συνήθως Supplements και ως γνωστόν αυτό το είδος βιβλίου υπάρχει αυτή την στιγμή μόνο στο WH40K.
Ragnar έγραψε:
a "big thing" for WHF at the end of August - sadly no details
Ελπίζω να ενοεί την 9th edition. Το "no details" με χαλάει, δεν έχω ακούσει τίποτα τελευταία και λόγω της ανηπομονησίας μου για νέα θα ήθελα ένα rumor και ας είναι παραμύθι...
Έχει ακούσει κανείς άλλος τίποτα πιό συγκερκιμένο για 9th edition;
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
Η 9η σχεδον επιβεβαιωμενα ειναι για του χρονου (εκτος αν υπαρξει εκπληξη). Μαλλον για στρατο παμε και ειναι λογικο καθως ο ιουλιος ηταν μηνας 40κ. Εγω βλεπω πιο ευκολα βρετονους.
Shieldwolf
Η 9η σχεδον επιβεβαιωμενα ειναι για του χρονου (εκτος αν υπαρξει εκπληξη). Μαλλον για στρατο παμε και ειναι λογικο καθως ο ιουλιος ηταν μηνας 40κ.
Αν γίνει release το 07/dd/2015 και αυτό θα σημαίνει ότι η 9th θα έρθει 1 χρόνο εκπρόθεσμη, σύμφωνα πάντα με το καθιερωμένο, ενώ υπάρχει εμφανής δυσαρέσκεια για την 8th, γεγονός που θα έπρεπε να επιταχύνει το release ακόμα και αν συνέπεφτε στο ίδιο έτος με την 7th του 40K. Τελικά όμως θα συμφωνήσω μαζί σου μάλλον για army book μας βλέπω.
andreasch έγραψε:
Εγω βλεπω πιο ευκολα βρετονους.
Δεν παίζω τον εν λόγω στρατό αλλά ειλικρινά έχει αρχίσει να μου θυμίζει το φιάσκο με τους Witch hunters στο 40k. Είναι καλό να δούμε καινούριο army book, asap κατά προτίμηση όχι 1-2 months πρίν την 9th με το γνωστό αποτέλεσμα του αλλάζει η edition και βγαίνουν 2+ σελίδες errata για να είναι επιεικώς συμβατό ακόμα και ένα army book 2 μηνών.
Ragnar
Warhammer is not ending. There are releases* set out far into 2015 - so that "December this year" part is way off either way. I can only guess, but I think somebody got a glimpse at genuinely correct things - Nagash, this "end times" campaign - then got a 1+1=3 result with them. Meaning: there are some correct bits in it, but the overall conclusion is wrong.
* ... Brets are among the
--------------------------------------
Hey, I have some info, which supports what already may be known.
The Book is indeed called Endtimes - Nagash and will at least be accompanied by a set of Magic cards. Also there will be a limited edition of the book. Release should be not this far off, August or September seems legit.
Shieldwolf
λοιπον υπαρχουν 2 αποψεις.η Μια ειναι οτι δεν θα βγουνε αμεσα.η αλλη οτι θα βγουνε κανονικοτητα μεσα στο φθινοπωρο. στο μονο που συμφωνουν και οι 2 ειναι για το βιβλιο του με τον Nagash το οποιο περιμενουμε.
Boromir
Αριθμός μηνυμάτων : 410 Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Nikaia