Ασετα με το τι λέει ο φίλος Ragnar όλοι newbies είστε και κανένας δεν είναι τόσο γαματος όσο Εγω!!!!!!
Αρκετά με την πλάκα όμως. Αυτο που μας ενώνει όλους είναι το Warhammer και κατα πάσα πιθανότητα αν γνωριζομασταν υπο άλλες συνθήκες μπορει να μην κάναμε καν παρέα!!! Το βλέπετε όμως ότι αυτή η αγάπη είναι αρκετή να μας κάνει να προχωράμε. Για παράδειγμα δεν έχω καταφέρει μετά απο τόσα χρόνια να κερδίσω τον Ragnar με καθαρά δικό μου ρόστερ, ναι το ξέρω ότι είναι ντροπή αλλα το λέω!!! Αυτο όμως δεν λέει τίποτα γιατί μέσα απο αυτο μπαίνω στη διαδικασία να δοκιμάσω πράγματα στο ταμπλό.
Αυτο μου δίνει την αφορμή και το ερέθισμα να είναι ο πρώτος στον οποίο θα δοκιμάσω τα καινούρια βαμπιρια. Οπότε όπως βλέπεται όλα γίνονται για την χαρα του παιχνιδιού και μόνο.
Έτσι λοιπόν ξεκινά με το battalion και τα αλλα τα βρίσκουμε στην πορεία... Μόνο άγχος δεν χρειάζεται, μην ξεχνάς φίλε settra χόμπι είναι και τα χόμπι υπάρχουν για να περνάμε καλα και να χσλαρωνουμε. Στείλε ένα ρόστερ να το δούμε και το σκ θα δοκιμάζουν πόσο ανθεκτικό είναι το κορμάκι σου οι υπόλοιποι.
Και κάτι πολυ σημαντικό που παραλίγο να το ξεχάσω.
Ο ερισμος και οι καφριλες είναι απαραίτητες στις μαχες!!!! Αλλοστε χωρίς αυτοσαρκασμο και χιούμορ δεν πάμε πουθενά!!!