| STORM OF CHAOS | |
|
+10Boromir Red Duke tanto pinky Reaper olethros MrBrasidas045 sonbad andreasch Ragnar 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Reaper
Αριθμός μηνυμάτων : 674 Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Κυρ Σεπ 02, 2012 11:18 am | |
| Θα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και Special Character στις μαχες?
| |
|
| |
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Κυρ Σεπ 02, 2012 11:23 am | |
| Αυτο θα σου το πει ο Αντρεας. | |
|
| |
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Κυρ Σεπ 02, 2012 1:46 pm | |
| Σπεσιαλ χαρακτήρες θα παίζουν και πολλοί μάλιστα! απλά θα είναι περιορισμένοι για να κρατηθεί το fluff. Επίσης θα πρέπει να το σκέφτεστε αν θα χρησιμοποιήσετε σπέσιαλ χαρακτήρα γιατι αν τον χάσετε σε μάχη μετά καπούτ υπο προυποθέσεις για τη συνέχεια! | |
|
| |
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Τετ Σεπ 12, 2012 3:14 pm | |
| | |
|
| |
andreasch
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Παρ Σεπ 21, 2012 2:34 pm | |
| Την ερχόμενη τρίτη θα υπάρξει συνάντηση για να πούμε τα τελικά για το campaign. Θα δωθούν στον καθένα και τα χαρτιά με τα unique units και unique characters που θα μπορεί να πάρει καθώς και κάποιες λεπτομέρειες πάνω στο campaign που αφορούν αυτά τα units & characters. Θα έχετε μία εβδομάδα για να διαβάσετε τους κανόνες για όλα αυτά καθώς και το campaign rulebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Αρκετά απο αυτά μπορεί να σας φανούν αρκετά overbalanced... ΧΕΣΤΗΚΑ!!!!! Το campaign είναι fluff και εξυπηρετούν μόνο αυτό! Για να έχουμε ήρωες που σφάζουν και μονάδες που θα τις βλέπει ο άλλος και θα τρέμει!!!!!!
Με το καλό την επόμενη τρίτη θα γίνει και η πρώτη συνάντηση για το campaign πια οπου θα δωθούν τα σενάρια της πρώτης φάσης και θα ξεκινήσουμε να παίζουμε! | |
|
| |
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Παρ Σεπ 21, 2012 3:24 pm | |
| - andreasch έγραψε:
- Την ερχόμενη τρίτη θα υπάρξει συνάντηση για να πούμε τα τελικά για το campaign. Θα δωθούν στον καθένα και τα χαρτιά με τα unique units και unique characters που θα μπορεί να πάρει καθώς και κάποιες λεπτομέρειες πάνω στο campaign που αφορούν αυτά τα units & characters. Θα έχετε μία εβδομάδα για να διαβάσετε τους κανόνες για όλα αυτά καθώς και το campaign rulebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Αρκετά απο αυτά μπορεί να σας φανούν αρκετά overbalanced... ΧΕΣΤΗΚΑ!!!!!
Το campaign είναι fluff και εξυπηρετούν μόνο αυτό! Για να έχουμε ήρωες που σφάζουν και μονάδες που θα τις βλέπει ο άλλος και θα τρέμει!!!!!!
Με το καλό την επόμενη τρίτη θα γίνει και η πρώτη συνάντηση για το campaign πια οπου θα δωθούν τα σενάρια της πρώτης φάσης και θα ξεκινήσουμε να παίζουμε! Αγαπω Αντρεα,απλα Αγαπω!!! | |
|
| |
pinky
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2012
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Παρ Σεπ 21, 2012 7:33 pm | |
| | |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Σαβ Σεπ 22, 2012 5:33 am | |
| - pinky έγραψε:
- Τι ωρα????
6:30-7:00 | |
|
| |
Red Duke
Αριθμός μηνυμάτων : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2012 Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Σαβ Σεπ 22, 2012 6:50 pm | |
| | |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Σαβ Σεπ 22, 2012 9:33 pm | |
| - Red Duke έγραψε:
- που;
Λοιπον παιδες,6:30-7 μμ την τριτη 25/9 θα μαζευτουμε για μια ενημερωση και οτι αλλο ενεφερε ο Αντρεας πιο πανω.Την τριτη 2/10 ξεκιναει το Storm of chaos,εχει πρεμιερα. Μεθαυριο λοιπον,σκεφτομουν σπιτι μου,αλλα επειδη παιζει να μαζευτουμε ενα καρο ατομα,ελεγα να το κανουμε καπου εξω για καφε.Ελεγα για Αερικο(οποιος δεν ξερει που ειναι θα του πω εγω).Αν θελετε καπου αλλου προτεινετε εσεις.Αν θελετε και λιγο πιο αργα παλι το λετε.Απλα καλο ειναι να ερθετε οσοι μπορειτε. Την Τριτη ομως 2/10 αν δεν δουλευετε,η υπαρχει μεγα αναγκη η παρουσια σας ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!! | |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Δευ Σεπ 24, 2012 7:16 pm | |
| Λοιπον γκεουλες,αυριο 7 στο αερικο.Κανονιστε... | |
|
| |
Reaper
Αριθμός μηνυμάτων : 674 Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Δευ Σεπ 24, 2012 8:24 pm | |
| | |
|
| |
Imrik
Αριθμός μηνυμάτων : 25 Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Περιστέρι
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Δευ Σεπ 24, 2012 10:05 pm | |
| - Ragnar έγραψε:
- Λοιπον γκεουλες,αυριο 7 στο αερικο.Κανονιστε...
γίνεται να πούμε 7:30;; | |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Δευ Σεπ 24, 2012 10:38 pm | |
| - Imrik έγραψε:
- Ragnar έγραψε:
- Λοιπον γκεουλες,αυριο 7 στο αερικο.Κανονιστε...
γίνεται να πούμε 7:30;; ουτως η αλλος θα κατσουμε αρκετα αρα και 7.30 ναρθεις μια χαρα ειναι. | |
|
| |
Red Duke
Αριθμός μηνυμάτων : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2012 Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Δευ Σεπ 24, 2012 11:43 pm | |
| μεσα απλα ο πολυαγαπημενος reaper θα γινει ο ταριφας μου.... ο μεταφορεας μου εννοω!!!
| |
|
| |
Reaper
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Τρι Σεπ 25, 2012 10:56 am | |
| μονο και μονο που με ειπεσ ταριφα και με προσβαλες τοσο δεν σε παιρνω ρε!!!!! !! απλα εγω παιζει κατα της 8ωρα να παω γιατι εχω κατι δουλιτσες..παρε τηλ κατα της 6:30 να μιλησουμε...πες και του Imrik να θελει... | |
|
| |
MrBrasidas045
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Τρι Σεπ 25, 2012 11:09 am | |
| Να υποθέσω ότι για το αμάξι σου ισχύει το ρητό "όλοι οι καλοί χωράνε" ;;;
| |
|
| |
Imrik
Αριθμός μηνυμάτων : 25 Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Περιστέρι
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Τρι Σεπ 25, 2012 12:20 pm | |
| - Reaper έγραψε:
- μονο και μονο που με ειπεσ ταριφα και με προσβαλες τοσο δεν σε παιρνω ρε!!!!! !! απλα εγω παιζει κατα της 8ωρα να παω γιατι εχω κατι δουλιτσες..παρε τηλ κατα της 6:30 να μιλησουμε...πες και του Imrik να θελει...
αφού όλοι οι καλοί χωράνε δεν έχω κανένα πρόβλημα..πάρε με στις 6κ30 που έχω διάλειμμα στο φροντιστήριο για να κανονίσουμε που θα βρεθούμε . | |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Τρι Σεπ 25, 2012 2:37 pm | |
| - Imrik έγραψε:
- Reaper έγραψε:
- μονο και μονο που με ειπεσ ταριφα και με προσβαλες τοσο δεν σε παιρνω ρε!!!!! !! απλα εγω παιζει κατα της 8ωρα να παω γιατι εχω κατι δουλιτσες..παρε τηλ κατα της 6:30 να μιλησουμε...πες και του Imrik να θελει...
αφού όλοι οι καλοί χωράνε δεν έχω κανένα πρόβλημα..πάρε με στις 6κ30 που έχω διάλειμμα στο φροντιστήριο για να κανονίσουμε που θα βρεθούμε Βρο αν εχεις την καλοσυνη,καλο ειναι να μην γραφετε τα τηλ σας στο φορουμ.Δωστε τα με PM σε οποιον θελετε.κανεις δεν ξερει ποιος τα βλεπει.αστο μεχρι το βραδυ και μετα θα το σβησουμε,ειτε εσυ ειτε καποιος απο τους moderators.για δικη σας ασφαλεια και μονο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ragnar στις Τετ Σεπ 26, 2012 11:36 am, 1 φορά | |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Τρι Σεπ 25, 2012 2:50 pm | |
| Παιδες δεν πειραζει αν δεν μπορεσετε σημερα.Ο Αντρεας θα μας δωσει καποια πραγματα,γιαυτο και ειναι καλο να ειστε,παλι αν δεν μπορειτε δεν εγινε και τιποτα.Αυτο που θα ηταν καλο,ειναι την αλλη εβδομαδα να ειμαστε αν οχι ολοι,οσοι περισσοτεροι μπορουμε.Μην ξεχνατε οτι ο Αντρεας εχει ριξει ενα καρο δουλεια γιαυτο το campaign και το λιγοτερο νομιζω που μπορουμε να κανουμε ειναι να το στηριξουμε.Ξερω οτι αρκετοι εχουν περιεργα ωραρια(πχ olethros+mournbringer) και δεν θα μπορουν,το καταλαβαινω,αλλα τουλαχιστον αυτοι που μπορουμε καλο ειναι να μαζευτουμε,τουλαχιστον την αλλη τριτη.Υποψιν ,το λεω για να μην παρεξηγηθω,κανενας δεν εχει υπογραψει συμβολαιο,ουτε θα του παρουν το κεφαλι,ο καθενας κρινει οπως θελει το ποσο γουσταρει να δεσμευτει. και κατι τελευταιο.Εγω ειπα να βρεθουμε στο αερικο σημερα.Αν καποιον δεν τον βολευει ας μπει στο φορουμ και ας προτεινει καποιο μερος.Ετσι επειδη την αλλη Τριτη ειναι η πρεμιερα,αν θελετε να προτεινετε καπου αλλου,ασ το προτεινετε!εγω δεν εχω θεμα οπου και να ειναι,αρκει να μην γινετε της πορνης και να μπορουμε να συνενοηθουμε.Θα το καναμε στο Σωτηρη,αλλα ξερετε τι γινετε καθε Τριτη με τα πιτσιρικια.Γιαυτο λοιπον αν δεν προτεινετε καποιο μερος μεχρι και τελος εβδομαδας,να ξερετε οτι η πρεμιερα ειτε θα γινει σπιτι μου(προσπαθω να το αποφυγω γιατι θα μαζευτουμε καμια 15αρια)ειτε στο αερικο. | |
|
| |
Red Duke
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Τρι Σεπ 25, 2012 4:18 pm | |
| Καθε Τριτη εχει Magic, αλλα θα μπορουσαμε να το κανουμε και σε μια καφετερια κοντα στην Καισσα..... | |
|
| |
andreasch
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Τρι Σεπ 25, 2012 4:37 pm | |
| Παιδιά μην τρελαίνεστε.....
Δεν θα κόψουμε κεφάλια ούτε θα ερθει το τέλος (2012 οκτώβρης και ακόμη τίποτα! Μούφα οι Μάγια!). Αυτά που θα δώσω σήμερα είναι οι σπέσιαλ χαρακτήρες και οι κανόνες τους, οι σπέσιαλ μονάδες και κάποιες λεπτομέρειες πάνω σε όλα αυτά! Επίσης θα δώσω και τους πίνακες winds of magic και character injuries ακριβώς όπως τα έβαλα εδώ σε άλλο πόστ. Όλα λίγο πολύ θα σας τα στέλνω και απο εδώ, απλά θα είναι πιό δύσκολο να λυθούν τυχών απορίες. Επίσης είναι πράγματα που θα πρέπει να τα γνωρίζετε μόνο εσείς και κανείς άλλος οπότε μην αρχίσετε να ρωτάτε στο φόρουμ για πράγματα που αφορούν αποκλειστικά εσάς αλλά με πμ.
Σε όσους δεν έρθουν θα τα στείλω σε πμ ή mail. Γι'αυτό για εξυπηρέτηση δική μου, των αρχηγών σας (όποιοι οριστούν), και τέλος δική σας καλό θα ήταν να παρακολουθείτε συχνότερα το φόρουμ για ενημερώσεις.
Όποιος θα λείπει σήμερα μπορεί επιτόπου να τυπώσει το κείμενο που έχω γράψει για τα winds of magic και character injuries. Τα του στρατού σας θα τα πάρετε σε πμ. | |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Πεμ Σεπ 27, 2012 1:02 pm | |
| Την Τρίτη 2/10 και ώρα 7:30 ραντεβού στην Καισσα Περιστερίου για την πρεμιερα του Storm of Chaos.Θα παμε από εκεί σε καφετέρια ,είπε μια ιδέα ο Red Duke.Όσοι μπορείτε το ξαναλέω μην λείψετε!!Αν μπορείτε πιο αργά,πείτε το να το υπολογίσουμε.Κατά τα αλλά θα ανακοινωθούν οι αρχηγοί ,τα σενάρια και όλες οι λεπτομέρειες.Άντε καλή μας αρχή και Let the chaos overrun!! | |
|
| |
Red Duke
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Σαβ Σεπ 29, 2012 4:21 pm | |
| Αρχικά LET THE CHOAS OVERRUN!!! Μπορουμε να παμε στην καφετερια απεναντι απο την Κάισσα που ειναι ήσυχα. Απλα εγω μπορει να αργησω εξαιτιας του μαθηματος που εχω...... | |
|
| |
Reaper
| Θέμα: Απ: STORM OF CHAOS Κυρ Σεπ 30, 2012 12:37 am | |
| Καλα αυτα περι χαους τα ειχαμε ακουσει και στο προηγουμενο αλλα ειδατε τι εγινε!!οποτε μην λετε και πολλα παλι!!!Ταριφα πεσ τιποτε ρε φιλε να σε haitarw!!! | |
|
| |
| STORM OF CHAOS | |
|