Και οι Titan-Forge και gamezone βάζουν μαύρο φόντο.
Για παράδειγμα παρ'όλο το κορυφαίο βάψιμο του, βλέπω την εικόνα που έχω για τον 2-handed Οrc, βλέπω ύστερα το 360 απο κάτω γεμάτο κίνηση και ζωντάνια και θεωρώ ότι αδικώ από μόνος μου τον εαυτό μου.
Όποιος έχει και τη μινιατούρα στα χέρια του παίζει να μου πεί και εκείνος τη γνώμη του, αλλά όταν διαβάζω για πολλοστή φορά ότι οι εικόνες στο "site of Shieldwolf are much worse, these guys should fix 'em", "the pics on their site didn't do much to sell them to me" κλπ κάποια στιγμή ξυπνάω και σκέφτομαι να βελτιωθώ και εγώ.
Εδώ ο Avatars έχει μία και μόνο φωτογραφία (ούτε κάν τη πίσω πλευρά, καλά, δε μιλάω για 360) και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ύστερα παίρνεις στα χέρια σου τον ήρωα Savage Orc και είναι μία *$^% μπροστά στο δικό μου και μάλιστα πιό ακριβό.
Το ίδιο -χωρίς την αναφορά στον Ισπανό- είπαν όλοι εκείνοι που πήραν τη δωρεάν μινιατούρα με τα πλαστικά, τουλάχιστον όσοι έστειλαν ένα email για να πουν το "ευχαριστώ"...
Έχω πάει σε γραφίστα για το ρετουσάρισμα ενώ προτύτερα είχα ρωτήσει και το φωτογράφο μου από τον οποίο όμως δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα -εκτός των 360 που τα κάνει πολύ καλά-. Αφού πρώτα άκουσα κάτι κουλές τιμές
και γλύτωσα το καρδιακό
, κοίταξα να το κάνω μόνος μου.
Σχεδόν όλα τα λευκά τα έχω κάνει εγώ με ότι γνώσεις από photoshop έχω. Το πρόβλημα είναι ότι η ερασιτεχνική δουλειά δε κρύβεται...