| "Blood and Glory" | |
|
+7olethros THANQUOL Shieldwolf andreasch Reaper Boromir Ragnar 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 1:01 pm | |
| Βγαλαμε γλωσσιτσα Reaperako!!Μαγκεψαν και τα τουβλα και σφυριζουν απο τις τρυπες τωρα? Αλλα καλα σου κανε ο τεο,εκει να πηξεις παλιοψαρο! | |
|
| |
Reaper
Αριθμός μηνυμάτων : 674 Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 1:16 pm | |
| Οχι μονο απο τις τρυπες αλλα και απο παντου!!μαρεσει να ειμαι το outsider που στο τελος δινει πονο!!ragnar ποτε θα παιξουμε? γιατι θελω να φαω αδελφιστικο ξωτικο! | |
|
| |
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 1:22 pm | |
| - Reaper έγραψε:
- Οχι μονο απο τις τρυπες αλλα και απο παντου!!μαρεσει να ειμαι το outsider που στο τελος δινει πονο!!ragnar ποτε θα παιξουμε? γιατι θελω να φαω αδελφιστικο ξωτικο!
ρε πλακα μας κανεις,δεν σε γλεντησε ο τεο με τα ποντικια!Θες να παιξεις μαζι μου,μεσα.Απο τωρα κλεισμενο.Την αλλη Τριτη 3500 στο Keep.Λεγε μωρη κοτα. | |
|
| |
Reaper
Αριθμός μηνυμάτων : 674 Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 1:31 pm | |
| την αλλη εβδομαδα δεν μπορω γιατι θα φυγω!κανε το αλλη μερα και ειμαι μεσα! | |
|
| |
Reaper
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 1:35 pm | |
| Οσο για τον Τεο θα πω το εξης:κατσε να καταφερουμε να ολοκληρωσουμε μια μαχη στις 3500π και μετα ν ακουσω σχολια!και δεν ειμαι εγω κοτα γιατι σε εχω προκαλεσει πολλεσ φορες!και τωρα εγω σε προκαλεσα παλι!! | |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 1:36 pm | |
| - Reaper έγραψε:
- την αλλη εβδομαδα δεν μπορω γιατι θα φυγω!κανε το αλλη μερα και ειμαι μεσα!
kokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokoko Tεταρτη κοτα | |
|
| |
Reaper
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 1:38 pm | |
| εγω μια φορα δεν μπορω την ημερα που λες και συ ανεβασεσ φωτο κατευθειαν παρολλο που σου ειπα ν τ κανουμε αλλη μερα!εγω τι θα πρεπει ν ειχα κανει τοσες φορες που στο εχω πει?να σου κανω δωρο κοτες?? | |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 2:03 pm | |
| το τεταρτη δεν τοδες απο κατω γατακι... | |
|
| |
Reaper
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 2:07 pm | |
| α!σορρυ γατοπαρδε δεν το ειδα!σε 2 μερες?αν ναι τοτε ειμαι μεσα! | |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 2:17 pm | |
| - Reaper έγραψε:
- α!σορρυ γατοπαρδε δεν το ειδα!σε 2 μερες?αν ναι τοτε ειμαι μεσα!
ρε ποντιε για την αλλη Τεταρτη λεω? | |
|
| |
Reaper
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 2:34 pm | |
| φιλος εσυ εισαι ποντιος!την αλλη εβδομαδα φευγω για 1 ολοκληρη εβδομαδα για χειμερινες διακοπες!θελεις να το κανουμε την παραπανω που θα ερθω? | |
|
| |
Boromir
Αριθμός μηνυμάτων : 410 Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Nikaia
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 2:50 pm | |
| - Ragnar έγραψε:
- Μαγκεψαν και τα τουβλα και σφυριζουν απο τις τρυπες τωρα?
Απλα επικο!!!!!!Ακομα κλαιω απο τα γελια!!! | |
|
| |
Reaper
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 3:10 pm | |
| θανο ειδες?αντι να χαρουνε που ενας νεος παιχτης τα παει καλα τον hataroun! τσ τσ τσ!τι να πω... | |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 3:18 pm | |
| - Reaper έγραψε:
- φιλος εσυ εισαι ποντιος!την αλλη εβδομαδα φευγω για 1 ολοκληρη εβδομαδα για χειμερινες διακοπες!θελεις να το κανουμε την παραπανω που θα ερθω?
ρε φιλαρακι να μυρισω τα ποδια του ολεθρου και να το ξερω!Τοτε ρε ποντιος τι μιλας για κοντρες και παπαρ***α,κοτα!οτι σε αποφευγω.Τι ηθελες να σε βατευσω μολις ειχες γυρισει?Και να λες ακομα δεν γυρισα με ξεφτιλισε!Ενω τωρα,μετα απο τοσες μαχες ,βγηκες και 2 στο τουρνουα,λολ,ανετα, κοτουλα!!Μολις γυρισεις σε περιμενω κουφαλιτσα!!! | |
|
| |
Reaper
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 3:21 pm | |
| Hail to the campion baby!Οκ εννοειτε πως το περιμενω το match!Τακη δεν ξερω τι μπηχτη εριξε ι νικος για τα ποδια σου!εδω σηκωνει απαντηση!
I fear no darkness Ragnar!my Ogres will come forth!! | |
|
| |
tanto
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 43
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 4:56 pm | |
| - olethros έγραψε:
- Αλλά όχι εντάξει, εγώ το δέχομαι ότι τα έκανες όλα για τον ρίπερ. Όλοι ξέρουμε τι κάνουνε εκεί στα πλοία μεσοπέλαγα... μην του τα θυμίζουμε και στη στεριά.
Έτσι δεν είναι Αντώνη; Πες και συ τίποτα ρε... Just because my name was used earlier.... Το τι συμβαίνει μεσοπέλαγα, στα ανοιχτά, σε διεθνή ύδατα χωρίς κάποιο δίκαιο να ισχύει, σε ένα καράβι γεμάτο αγοράκια.... ΑΣΤΟ!!! Just remember τι ζαριές ρίχνει το αγόρι μας όταν επιστρέφει απο ταξίδι... Ένα ξέρω πάντως.... Κάποιος ξεκίνησε να παίζει με Vampire Counts και το γύρισε στα Ogres δίότι δεν έπαιτνε ανάσα... Και πρίν πεί οτιδίποτε, ΟΤΑΝ...(κάποια στιγμή σε καμιά 10ρία χρόνια) με νικήσεις, θα ξαναβγάλεις γλώσσα... Υ.Γ. Τα τουρνουά που παίζουμε είναι όσο το δυνατόν πιό user friendly για τους αρχαρίους... Στο one on one αλλάζουν τα πράγματα... Υ.Γ. 2 - Reaper έγραψε:
- I fear no darkness Ragnar!my Ogres will come forth!!
ΜΕ HIGH ELVES ΠΑΙΖΕΙ Ο RAGNAR!!! | |
|
| |
Reaper
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Δευ Φεβ 03, 2014 8:26 pm | |
| Ταριφα ειπα να μην σχολιασω για σενα αλλα τ θελεις να τ ακουσεις!!εσυ θελεις εγω μπορω!εχουμε κ λεμε λοιπον!!αρχικα θελω να πω οτι ο πρωτος μ στρατος ειναι τα ogres γιατι με διαλεξαν και τ διαλεξα!τα βαμπιρια μ τα εδωσαν απλα!!τ πρωτο επισημο αγωνα με οgres τν εδωσα εναντιων εσενα κ τα βαμπιρια σ!θυμασαι;;κ τ αποτελεσμα τ θυμασαι;βασικα ολα wipe out ηταν!τα τουρνουα ειναι μια χαρα ανταγωνιστηκα!τελος επειδη ετυχε να με νικησεισ μια φορα δν εγινε!βεβαια οταν θ σε ξανανικησω δν θα πω τπτ γιατι θ ειναι κλασσικο πραγμα!!!
Αν και μην ξεχναμε!αγαπαμε ταριφα κ ειμαι η νεμεσις σ δασκαλε!!! | |
|
| |
tanto
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Τρι Φεβ 04, 2014 8:24 am | |
| Το λέω ξανά...
ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ(λέμε τώρα...) ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!! | |
|
| |
Reaper
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Τρι Φεβ 04, 2014 2:16 pm | |
| Καλαααα καλααααα..... το νου σου!να το θυμασαι αυτο που λες!μην νομιζεις οτι επειδη εχουν κανει τα DE σπασμενα πρεπει ν κερδιζεις! | |
|
| |
tanto
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Τρι Φεβ 04, 2014 2:18 pm | |
| | |
|
| |
Reaper
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Τρι Φεβ 04, 2014 2:28 pm | |
| πες μου οτι θα παιξεις με βαμπιρια!!! | |
|
| |
THANQUOL
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2013 Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Τρι Φεβ 04, 2014 2:36 pm | |
| Χαχαχα!Μιλάμε είτε διαβάζω Hello,Ciao κ.τ.λ είτε τις 4-5 σελίδες στο Forum του "Ξεκατινιάσματος" είναι ακριβώς το ίδιο... και επειδή... κάτσε ν δείς.. πώς το πε ο Τanto ρε π@@στη .. ???Α!ΝΑΙ!!! Just because my name was used earlier....1ΟΝ Για την μάχη του Tournament ενάντια στον Reaper,ο οποίος: Αισθάνεται άτυχος κατά τα λεγόμενα του που δεν ολοκληρώθηκε ή δεν προχώρησε σε επόμενους γύρους,πράγμα που του στέρησε τη νίκη( ) και ότι η αιτία ήμουν εγώ κ η χρόνο-καθυστέρηση που προκάλεσα λόγω απειρίας(αυτό το παραδέχομαι..κ όχι σαν αιτία φυσικά!) έχω να πω τα εξής... α)Βάσει Deployment, movement, strategy & dice rolls(για να τα λέμε όλα ),η πλάστιγγα της νίκης έγερνε κατά πολύ προς το μέρος των Skaven. β)Το ότι ολοκληρώθηκαν μετα βίας ΜΟΝΟ 2 γύροι δεν μπορώ να το πάρω 100% πάνω μου(sorry κιόλας! ),αλλά θα το πάρω 60-40 (για να μην πω 50-50 κ γίνω κακός... ).Ο λόγος είναι ότι υπήρχε ΠΟΛΥ σκέψη για την ανάπτυξη της στρατηγικής ΚΑΙ των OGRES αλλά ΛΙΓΑ μοντέλα(εκεί σώζεται το 20%) ΚΑΙ υπήρχε ΜΕΓΑΑΑΛΗ χρονοτριβή για τη μετάφραση κ κατανόηση των Skaven Spells,που παρόλο τη αναλυτική συλλαβιστική σχεδόν ανάγνωση των Casting Spells και ενίοτε των remaining ones, δεν γινόντουσαν κατανοητά από τον φίλτατο Reaper και έπρεπε να διαβαστούν "ιδίοις όμασι". 2ΟΝ Η 1η μάχη 2500pts(κ όχι 3500) Skaven Vs Ogres δεν ολοκληρώθηκε λόγω Κονσίντ ΑΝ θυμάμαι καλά (σύν ότι είχε πάει 1 π.μ ΟΚ!) και υπήρχε κ ο μάρτυρας Ragnar που μπορεί να επιβεβαιώσει... Sorry αν κούρασα τους αναγνώστες,είπα πολλά...τ ξέρω,αλλά έπρεπε!!! Sincierly Yours! | |
|
| |
Reaper
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Τρι Φεβ 04, 2014 2:53 pm | |
| Ας τα παρουμε απο την αρχη τα θεματα γιατι καπου παρεξηγηθηκα! 1)τα skaven ειναι σπασμενα σαν στρατος 2)στη μαχη του τουρνουα που παιξαμε μεχρι εκεινο το σημειο εκλεινε προς τα εσενα..μετα η ορδη μου θα εσκαγε στη μοναδα του general κτλ κτλ..οποτε δεν ξεραμε τι θα γινοταν 3)το οτι αργουσες δεν ειπα οτι μου στερησε την νικη..βεβαια αν υπηρχε ρολοι μαλλον θα ηταν διαφορετικα!αλλα γενικα ηταν λιγο καπως το ολο σκηνικο!Δεν σε κατηγορω γιατι ουτε και γω ειμαι πεπηραμενος παιχτης και στην αρχη με ανεχονταν και μενα! 4)Δεν μιλαω για την τελευταια μαχη που κρατησε μεχρι της 1ωρα!μιλαω οτι θελω να παιξουμε μια μαχη 3500π για ν μπορω να χρησιμοποιησω ολο το potencial των Ogres!
και μιας και το αναφεραμε ποτε θα παιξουμε εμεις αγαπουλη αυτη την εβδομαδα(εκτοσ απο αυριο που δεν μπορω)!!
| |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Τρι Φεβ 04, 2014 3:27 pm | |
| - Reaper έγραψε:
1)τα skaven ειναι σπασμενα σαν στρατος ενω τα ogres δεν ειναι... | |
|
| |
olethros
Αριθμός μηνυμάτων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012
| Θέμα: Απ: "Blood and Glory" Τρι Φεβ 04, 2014 3:41 pm | |
| Εγώ ξέρω ότι δυο μέρες τώρα έχω με κάτι να ασχολούμαι και να ξεχνιέμαι την ώρα που είμαι στην κωλοδουλειά και έρχεται τώρα ο Αντρέας να μου το πάρει και αυτό. Ban στον Αντρέα!! Να διαγραφεί το post του και να βγει από τους admin.
Και να αφήσει μούσια για να του τα ξουρίσουμε!!! | |
|
| |
| "Blood and Glory" | |
|