| γνωριμια με το deadzone | |
|
+4Boromir olethros andreasch Eldrac 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Eldrac
Αριθμός μηνυμάτων : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012
| Θέμα: γνωριμια με το deadzone Πεμ Δεκ 12, 2013 6:23 pm | |
| Για οποιον ψαχνει για εναλλακτικο wargame. Bγαινει απ'τη Mantic το Deadzone, ενα επιστημονικης φαντασιας υβριδιο wargame/boardgame. Σε πρωτη φαση μου φανηκε πιο ενδιαφερον απ'οτι αλλο εχει βγαλει (αντε και το Dreadball). Μαλλον την εβδομαδα θα εχω ενα starter. Θα το δω, θα το ετοιμασω και οποιος θελει παιζουμε. Δυνατα σημεια: πολυ και αξιοπρεπες terrain, καλες μινιατουρες, και πιο σημαντικο πολυ καλες τιμες! 22,50 ευρω για σταρτερ του στρατου που σου αρεσει!! Και καλυτερες τιμες απο το site της ιδιας της Mantic !!!!! 70 ευρω εκει το starter του παιχνιδιου, εμας μας το αφηνουν 63 !! Αυτο ειναι το e-mail που ελαβα σημερα: "Με αυτό το email θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία νέα συνεργασία της εταιρίας μας με την Mantic Games. H Mantic Games έχει μία σειρά προϊόντων με μινιατούρες, με το πιο δημοφιλές από αυτά το Deadzone. To Deadzone ξεκίνησε ως project στο Kickstarter (crowd funding) με πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Στο παιχνίδι ο κάθε παίκτης ελέγχει μία επίλεκτη ομάδα στρατιωτών που αντιμετωπίζει τους αντιπάλους της σε ένα αστικό περιβάλλον. Το Deadzone χρησιμοποιεί πλαστικές μινιατούρες με μεγάλη λεπτομέρεια και εύκολη συναρμολόγηση, και οι κανόνες του ενώ είναι απλοί έχουν μεγάλο στρατηγικό βάθος. Έτσι εύκολα νέοι παίκτες, ακόμα και μικρότερης ηλικίας, μπορούν να ξεκινήσουν να παίζουν το παιχνίδι. Μερικά ακόμα πλεονεκτήματα του Deadzone είναι η προσιτή τιμή των φιγούρων, το όμορφο terrain, ο μικρός χώρος που χρειάζεται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού (ένα μικρό τραπέζι είναι αρκετό) και η εύκολη αποθήκευσή του." Χαζεψτε το---> www.manticgames.com
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Eldrac στις Πεμ Δεκ 12, 2013 6:30 pm, 1 φορά | |
|
| |
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
| Θέμα: Απ: γνωριμια με το deadzone Πεμ Δεκ 12, 2013 6:26 pm | |
| Θα φέρνετε γενικ΄πτερα μάντικ Σωτήρη ή μόνο το deadzone? | |
|
| |
Eldrac
Αριθμός μηνυμάτων : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012
| Θέμα: Απ: γνωριμια με το deadzone Πεμ Δεκ 12, 2013 6:30 pm | |
| Nαι Αντρεα. Οποτε οτι θες μου λες. | |
|
| |
olethros
Αριθμός μηνυμάτων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012
| Θέμα: Απ: γνωριμια με το deadzone Πεμ Δεκ 12, 2013 6:48 pm | |
| Εγώ ενδιαφέρομαι να δω πώς παίζεται. Όποτε είσαι έτοιμος κάνε ένα κόπο και ρίξε σύρμα γιατί εγώ δεν περνάω και πολύ συχνά από το μαγαζί. Μερσι | |
|
| |
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
| Θέμα: Απ: γνωριμια με το deadzone Πεμ Δεκ 12, 2013 7:01 pm | |
| - olethros έγραψε:
- Εγώ ενδιαφέρομαι να δω πώς παίζεται. Όποτε είσαι έτοιμος κάνε ένα κόπο και ρίξε σύρμα γιατί εγώ δεν περνάω και πολύ συχνά από το μαγαζί.
Μερσι +1 | |
|
| |
Boromir
Αριθμός μηνυμάτων : 410 Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Nikaia
| Θέμα: Απ: γνωριμια με το deadzone Πεμ Δεκ 12, 2013 10:53 pm | |
| | |
|
| |
Spartan
Αριθμός μηνυμάτων : 389 Ημερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: γνωριμια με το deadzone Παρ Δεκ 13, 2013 11:37 am | |
| | |
|
| |
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
| Θέμα: Απ: γνωριμια με το deadzone Παρ Δεκ 13, 2013 4:56 pm | |
| Κανονισε να μας το δειξεις σε οσους ενδιαφερονται μολις το φερεις | |
|
| |
pinky
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2012
| Θέμα: Απ: γνωριμια με το deadzone Παρ Δεκ 13, 2013 5:47 pm | |
| στο site της mantic εχουν τους quickstart κανονες του ,για οποιον ενδιαφερετε | |
|
| |
olethros
Αριθμός μηνυμάτων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012
| Θέμα: Απ: γνωριμια με το deadzone Παρ Δεκ 13, 2013 5:58 pm | |
| Αυτό το ξέρουμε ρε φίλε... το θέμα είναι να τους διαβάσει άλλος για εμάς. Άντε ρε Σωτήρη τέλειωνε!!!! | |
|
| |
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
| Θέμα: Απ: γνωριμια με το deadzone Τρι Φεβ 11, 2014 10:48 pm | |
| αρκετα καλο παιχνιδι ,με την πρωτη ματια,αξιζει να του δωσεις παραπανω απο μια ευκαιρια. Εκ πρωτης οψεως δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις,οι κανονες φαινονται να ειναι απλοικοι,φαινετε να ειναι γρηγορο,αν και δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος.Θα θελα να ξαναπαιξω αλλη μια φορα τουλαχιστον. | |
|
| |
Spartan
Αριθμός μηνυμάτων : 389 Ημερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| |
| |
THANQUOL
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2013 Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: Απ: γνωριμια με το deadzone Τετ Φεβ 12, 2014 1:09 pm | |
| Μου άρεσε πολύ!Έξυπνο κ Εύκολο σε κανόνες αλλά θέλει κ αυτό τη σκέψη του για να κερδίσεις.Φαίνεται πολλά υποσχόμενο με αυτά που ακούγονται ότι έρχονται από στρατούς χαρακτήρες χάρτες και game modes!Είναι ίσως το καλύτερο διάλειμμα που μπορείς να κάνεις απο Warhammer και να κρατήσεις ταυτόχρονα το μυαλό σ warm and sharp περνώντας ευχάριστα και γελώντας! | |
|
| |
| γνωριμια με το deadzone | |
|