Το αυθεντικό το έχω και εγώ αν και σε άσχημη κατάσταση. Κάποια expansion που είχα πάρει τα έδωσα στο Νίκο γιατί εκείνος το αυθεντικό το έχει σε πολύ καλή κατάσταση και ήταν κρίμα να καταστρέφονται και τα expansion μαζί με το δικό μου! Ας μείνουν στο Νίκο που αξίζει να διατηριθεί σωστά!
ΥΓ. Έγινα ήδη backer στο μεγάλο πακέτο.
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
ρε παιδια δεν λεω ,ωραιο ειναι το heroquest(και εγω το εχω σε αθλια κατασταση) αλλα γιατι δεν πατε να παρετε την καταβαση που ειναι παρομοιο? και ιδια λεφτα και εχει και ποσα expansions.Απλα για να μην μπλεκετε σε τοσες διαδικασιες ,αν ειναι για συλλεκτικους λογους παω πασο
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
Δεν έχεις και άδικο, απλά στο heroquest είναι πως να το πω... εκτός του παιχνιδιού μαζί είναι και όλες οι μνήμες απο την εποχή που το πρωτοπαίζαμε καθώς για πολλούς είναι κομμάτι της παιδικής τους ηλικίας.
olethros
Αριθμός μηνυμάτων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012
Ρε είσαι υποσυνείδητα προγραμματισμένος να το αγοράσεις. Κοίτα το ρολόι σου, δες το παρακάτω βίντεο και μετά ξανακοίτα το ρολόι σου. Θα δεις ότι έχεις ένα κενό μνήμης περίπου 5 λεπτών ... δες μετά και την πιστωτική σου που είναι έξω από το πορτοφόλι σου και θα καταλάβεις τι έγινε.
Πάντως οι τύποι έχουν κάνει βλακείες με τα μεταφορικά... έχετε το νου σας μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
Ναι τα μεταφορικά είναι ένα θέμα και εκεί ίσως να δούμε κάμποσους να κάνουν drop back τις προσφορές τους. Αν δώ τίποτα κουλά μεταφορικά τότε και εγώ θα κάνω drop back και θα προτιμήσω να περιμένω να έρθει εδώ, ή να το πάρω απο κάποιο online κατάστημα με πολύ λιγότερα μεταφορικά.
Spartan
Αριθμός μηνυμάτων : 389 Ημερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
Ξαναεγινα παιδι!!!(καλα δεν ηθελε και πολυ φυσικα!) Η διαφημιση τα σπαει.Τα μεταφορικα ειναι πολλα(γαμιεται γενικα αυτη η εταιρια με τα μεταφορικα αλλα τελοσπαντων.Μαλλον θα περιμενω να ερθει ελλαδα.
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης