οπου υπαρχει ισοβαθμια υπενθυμιζω οτι μετριουνται τα περισσοτερα mines.αν υπαρχει και εκει ισοβαθμια μετριοιυνται τα gold. αν και εκει υπαρχει ισοβαθμια γινετε roll
ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 13:00ΜΜ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ragnar στις Τρι Δεκ 03, 2013 3:01 pm, 2 φορές συνολικά
pinky
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2012
Μου ζήτησες λιμάνι στο tile 54. Όπως φαίνεται στο χάρτη στο tile 54 δεν μπορεί να φτιαχτεί λιμάνι γιατί δεν έχει παραλία(έχει γίνει η διευκρίνηση στο topic με τις ερωτήσεις). Πάνω στο χάρτη είναι σημειωμένα όλα τα tiles (παραλίες, ποτάμια, βουνά) ακριβώς, για να ξέρετε που μπορείτε να φτιάξετε κάτι και πού όχι. Έτσι θεωρήθηκε άκυρη η συγκεκριμένη κίνηση και απλώς σου κράτησα το ΕΡ και το χρυσό που θα έδινες για αυτό στο θυσαυροφυλάκιο.
pinky
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2012
Θέμα: Απ: Build and conquer Phase Τρι Δεκ 03, 2013 1:01 am
andreasch έγραψε:
Μου ζήτησες λιμάνι στο tile 54. Όπως φαίνεται στο χάρτη στο tile 54 δεν μπορεί να φτιαχτεί λιμάνι γιατί δεν έχει παραλία(έχει γίνει η διευκρίνηση στο topic με τις ερωτήσεις). Πάνω στο χάρτη είναι σημειωμένα όλα τα tiles (παραλίες, ποτάμια, βουνά) ακριβώς, για να ξέρετε που μπορείτε να φτιάξετε κάτι και πού όχι. Έτσι θεωρήθηκε άκυρη η συγκεκριμένη κίνηση και απλώς σου κράτησα το ΕΡ και το χρυσό που θα έδινες για αυτό στο θυσαυροφυλάκιο.
ουπςςς.... δεν το ειδα οτι δεν εχει beach ,νομιζα παραλιακο tile αρα θα εχει sorry
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
Έχω πάρει build & conquer μόνο απο τους παρακάτω. Οι υπόλοιποι παγώνουν σε αυτή τη φάση για το B&C Σε συνάρτηση με το ability face, αλλά και το challenge phase θα βγούν και όσοι παγώνουν σε αυτό το γύρο και θα πάρουν κάρτα! Πλέον όποιος δεν δηλώνει τουλάχιστον τα δύο απο τα τρία(ελιναι πάρα πολλά όντως!!!) σκέλη που έχουμε σε κάθε φάση, θα παγώνει!Στις τρείς κάρτες αποβάλεται απο το campaign όποιος τις συμπληρώσει! Έχουν γίνει μόλις τρείς γύροι και το campaign θα τρέχει μέχρι το μάιο, άντε να δούμε πόσοι θα μείνουν!
Boromir: δήλωσε Olethros: δήλωσε Sonbad: δεν δήλωσε Kalhas: δεν δήλωσε MrBrasidas: δήλωσε Nickthegreek: δήλωσε Flames: δεν δήλωσε Ragnar: δήλωσε Archaon: δήλωσε Tanto: δήλωσε Pinky: δήλωσε Andreasch: δήλωσε Azhaag: δεν δήλωσε Geon: δεν δήλωσε
Spartan
Αριθμός μηνυμάτων : 389 Ημερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
Sorry, δεν έχω κάποιο πμ. Σε μένα το έστειλες ή σε κάποιον απο τους Νίκο Βασίλη? Επίσης απο ότι βλέπω ούτε ο Βασίλης σε έχει βάλει οτι έχεις δηλώσει. Μήπως δεν έχεις δηλώσει τελικά και μπερδεύτηκες?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την andreasch στις Σαβ Δεκ 14, 2013 5:11 pm, 1 φορά
Spartan
Για το ability δεν μπορώ να σου πώ, για το build & conquer τί είδους απάντηση περίμενες απο τον Σταύρο?Αφού δεν εμπλέκεται άλλος στο τί κινήσεις θα κάνεις. Και αφού έβλεπες οτι δεν σου απαντάει και δεν έχεις άλλο χρόνο γιατί δεν δήλωνες εσύ ότι ήθελες? Εκείνος μπορεί να το έκανε επιτηδες για να χάσεις και εσύ τη φάση. It is called strategy.
Spartan
Σαν εκπρόσωπος του συλλόγου παιχτών που έχουν πάρει κάρτα (ναι κάναμε εκλογές) θα ήθελα να τονίσω ότι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για το build and conquer phase αν κάποιος όντως δεν θέλει να κάνει καποια κίνηση μπορεί να θεωρήσει λογικό ότι δεν χρειάζεται να πει κάτι... εγώ μάλλον αυτό θα έκανα. Οπότε ας ξεκαθαρίσουμε αν είναι ότι πρέπει να δηλώνει κάποιος ακόμα και το "δεν κάνω καμία κίνηση".
Spartan
ναι θα μπορουσε αλλα οι κανονες δεν ειναι ετσι... Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι οταν μπαινεις να δηλωσεις challenge η ability να στειλεις PM στον αντρεα οτι δεν θελω τιποτα... ποσο παραπανω θα παρει τελικα? τελος παντων επειδη αυτο πεφτει στην δικαιοδοσια του Αντρεα ας το αποφασισει ο ιδιος.
olethros
Αριθμός μηνυμάτων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012
ναι θα μπορουσε αλλα οι κανονες δεν ειναι ετσι... Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι οταν μπαινεις να δηλωσεις challenge η ability να στειλεις PM στον αντρεα οτι δεν θελω τιποτα... ποσο παραπανω θα παρει τελικα? τελος παντων επειδη αυτο πεφτει στην δικαιοδοσια του Αντρεα ας το αποφασισει ο ιδιος.
Ρε μπαγλαμά... δεν είπα ότι είναι δύσκολο. Λέω ότι δεν έχουμε πει σαφώς ότι πρέπει να δηλώνουμε και το "τιποτα" και είναι λογικό κάποιος που δεν θέλει να κάνει κάτι να θεωρήσει ότι δεν χρειάζεται να πει κάτι. Ας βγει λοιπόν τώρα ο υπεύθυνος του phase να πει ότι πρέπει να δηλώνουμε και το "καμία κίνηση" για να είναι ξεκάθαρο και να μπορούμε μετά να βριζόμαστε όμορφα και ωραία.
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
Το είχαμε πεί απο το τέλος της πρώτης φάσης οτι θα πρέπει να δηλώνετε και το ''τίποτα'. εμένα ποιός θα μου ξεχωρίσει αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν τίποτα απο αυτούς που την ''έγραψαν' τη φάση? Να μυρίσω τα νύχια μου?
Azhagg
Αριθμός μηνυμάτων : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : ΙΛΙΟΝ
Εμενα παιδες δεν με εκπροσωπει κανενας.... ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΦΑΓΑ ΚΑΡΤΑ (να την εχω εκει να τη χαιρομαι αφου δεν προσεξα). Οι κανονες υπαρχουν για καποιο λογο και οφειλουμε να τους σεβαστουμε ολοι οσοι τουλαχιστον παιζουμε στο συγκεκριμενο τουρνουα. Μία συγνωμη στους υπεύθυνους απο εμενα... Και ψυχραιμια δεν χαθηκε ο κοσμος για μια καρτα... Μπαγλαμαδες, μπουζουκια, τυμπανα, κιθαρες αφηστε τα για τις μαχες... Ι love KARGA all of you τσουπρες.....
olethros
Αριθμός μηνυμάτων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012
Το είχαμε πεί απο το τέλος της πρώτης φάσης οτι θα πρέπει να δηλώνετε και το ''τίποτα'. εμένα ποιός θα μου ξεχωρίσει αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν τίποτα απο αυτούς που την ''έγραψαν' τη φάση? Να μυρίσω τα νύχια μου?
Καλά θα σε βρίσω από κοντά γιατί βαριέμαι να γράφω.
@Azhagg: Ρε έταιρε μπαγλαμά, όταν το έγραψα νόμιζα ότι ήμουνα ο μόνος με κάρτα, δεν είχαν ανακοινωθεί τα νέα δεδομένα. Αλλά και πάλι, εσύ τι κατάλαβες; ότι πάω να δικαιολογήσω κάποιους για να μαζέψω ψήφους για τις ευρωεκλογές ή ότι προσπαθώ να ξεκαθαρίσω κάτι που ΠΙΘΑΝΩΣ να μην είναι σαφές για το καλό του campaign; Αμέσως ... εμένα δεν με εκπροσωπεί κανένας ... είμαι ανεξάρτητος ... δεν δέχομαι κανέναν πάνω από το κεφάλι μου ... όλοι οι αναρχικοί και ο Pinky εδώ μέσα μαζευτήκανε. Όχι άμα σου κοτάει απάντα τώρα
Azhagg
Αριθμός μηνυμάτων : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : ΙΛΙΟΝ
Λοιπόν σοβαρά, για να μην γίνει καμιά παρεξήγα, εγώ δεν πήγα να δικαιολογήσω κανέναν γιατί βασικά δεν ήξερα και ποιος έχει κάνει τι. Απλά θεώρησα ότι μπορεί να υπάρχει ένα θολό σημείο στην διαδικασία και το τόνισα για να ξεκαθαριστεί.
Φιλάκια στα κωλαράκια
Flames
Αριθμός μηνυμάτων : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2013 Τόπος : Anywhere, as long as warhammer is involved!
Θέμα: Απ: Build and conquer Phase Κυρ Δεκ 15, 2013 3:20 am
ρε παιδες κ εμενα δεν με πειραζει αλλα το μπιλντ + κονκερ δεν μπορω να το δουλεψω γατι με μπερδευουν τα φρι ταιλς. που στο καλο ειναι ο τελευταιος χαρτης???? όσο για την καρτα οι κανονες κανονες δεν το συζητω.
andreasch
Θέμα: Απ: Build and conquer Phase Δευ Δεκ 16, 2013 10:59 am
Flames έγραψε:
ρε παιδες κ εμενα δεν με πειραζει αλλα το μπιλντ + κονκερ δεν μπορω να το δουλεψω γατι με μπερδευουν τα φρι ταιλς. που στο καλο ειναι ο τελευταιος χαρτης???? όσο για την καρτα οι κανονες κανονες δεν το συζητω.
Μερικά ποστ πιο πίσω είναι ο χάρτης. Ανανεώνεται σε κάθε νέα φάση.
andreasch