| Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! | |
|
+11tanto Eldrac Gabriel_ sonbad Azhagg archaon olethros MrBrasidas045 Boromir Reaper Ragnar 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 47 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
| Θέμα: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Κυρ Φεβ 26, 2012 1:56 pm | |
| Λοιπον παιδες,θελω να μου πειτε αν η ημερομηνια στις 18 Μαρτιου,ημερα Κυριακη,απο τις 10 με 11 το πρωι,βολευει?Οσο πιο νωρις μου απαντησετε,τοσο πιο γρηγορα θα κλεισουμε ημερομηνια παιχνιδιου.Το τουρνουα πληροφοριακα για να γνωριζετε θα αποτελειτε απο ομαδες των 2 παικτων,1000 ποντοι ο καθε παικτης.Επισης θελω να μου πειτε αν θελετε τα ζευγαρια να ειναι ετοιμα απο πριν η να κληρωθουν εκεινη την στιγμη στη καισσα.Εγω προσωπικα θα εκτελεσω χρεη διαιτητη,αλλα θα φερω μαζι 1000 ποντουα απο scaven σε περιπτωση που καποιος παικτης δεν θα εχει ταιρι.Παρακαλω απαντηστε οσο πιο γρηγορα μπορειτε. | |
|
| |
Reaper
Αριθμός μηνυμάτων : 674 Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Κυρ Φεβ 26, 2012 3:51 pm | |
| εγω εκεινη την ημερα νομιζω οτι μπορω..οποτε ειμαι μεσα!!! οσο για τα ζευγαρια θα ελεγα ν βγουν απο πριν για να ετοιμαστει και καμοια στρατηγικουλα...αλλα αν πρωτειμουμε χαβαλε και γελιο τοτε random!!! | |
|
| |
Boromir
Αριθμός μηνυμάτων : 410 Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Nikaia
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Δευ Φεβ 27, 2012 11:47 pm | |
| Μεσα και απο εμενα.Θα ειμαι εδω εκεινο το σουκου αρα ....... HELL YEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Boromir
Αριθμός μηνυμάτων : 410 Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Nikaia
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Δευ Φεβ 27, 2012 11:49 pm | |
| Ας μαζευτουμε πρωτα τα παιδια και για το πως θα ειναι τα ζευγαρια το βλεπουμε εκεινη την εβδομαδα | |
|
| |
MrBrasidas045
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Τρι Φεβ 28, 2012 1:41 am | |
| Δεν χρειάζεται επιβεβαίωση από εμένα... φυσικά και τα ποντίκια μου θα παραβρεθούν στους υπονόμους σας για άλλη μια φορά... | |
|
| |
olethros
Αριθμός μηνυμάτων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Τρι Φεβ 28, 2012 10:19 am | |
| - MrBrasidas045 έγραψε:
- Δεν χρειάζεται επιβεβαίωση από εμένα... φυσικά και τα ποντίκια μου θα παραβρεθούν στους υπονόμους σας για άλλη μια φορά...
Ωραία, θα βάλω τον necromancer μου να τραβήξει το καζανάκι! (Bound spell 2+) Εγώ θα πω ένα συγκρατημένο ναι για τις 18 και ψηφίζω να είναι γνωστά τα ζευγάρια από πριν. | |
|
| |
Boromir
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Τρι Φεβ 28, 2012 11:25 am | |
| Τραβα φιλε μηπως και τα ξεφορτωθουμε επιτελους! | |
|
| |
archaon
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Τρι Φεβ 28, 2012 3:48 pm | |
| μεσα και εγω με τους chaos warriors μου. | |
|
| |
Azhagg
Αριθμός μηνυμάτων : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : ΙΛΙΟΝ
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Τρι Φεβ 28, 2012 3:58 pm | |
| | |
|
| |
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 47 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Τρι Φεβ 28, 2012 4:38 pm | |
| εχουμε παρει το οκ απο τον Σωτηρη στη καισσα,και ηδη οι συμμετοχες μαζευονται!!Αισιος οπως το υπολογιζω θα ειμαστε το λιγοτερο 12 ατομα και απο εκει και περα βλεπουμε.Θα περιμενω λιγο ακομα πριν ανεβασω τους κανονες και το ολο συστημα του τουρνουα,καθως και τις συμμετοχες.Ηδη εχω παρει το οκ απο αρκετα ατομα που ακομα δεν εχουν δηλωσει την συμμετοχη τους,γιαυτο και θα περιμενω λιγο ακομη.Το μονο σιγουρο κυριοι ειναι οτι 18/3 και ημερα κυριακη θα γινει το τουρνουα στην Καισσα Περιστεριου. | |
|
| |
sonbad
Αριθμός μηνυμάτων : 294 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Τετ Φεβ 29, 2012 7:58 am | |
| για το δικο σας το κακο θα παιξω κι εγω γι αυτο ετοιμαστειτε!!!!!!!!!! You will bow to me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Gabriel_
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Ημερομηνία εγγραφής : 09/02/2012 Τόπος : Moschato Athens
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Τετ Φεβ 29, 2012 9:16 am | |
| Μεχρι ποτε ειναι η καταληκτικη ημερομηνια για να δηλωσουμε; Επισης θα θελα να ρωτησω αν θα επιτραπουν συμμαχιες απο ιδιους στρατους.
| |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Τετ Φεβ 29, 2012 11:07 am | |
| μεχρι και 15 Μαρτιου δεχομαστε συμμετοχες.Μπορουν να γινουν συμμαχιες απο ιδιους στρατους,αλλα θα υπαρχουν καποιοι περιορισμοι(πχ δεν θα μπορουν και οι 2 να εχουν το ιδιο αντικειμενο 2φορες,παντα βεβαια απο τα αντικειμενα του βιβλιου του στρατου τους,σε αντικειμενα απο το rulebook δεν θα υπαρχει τετοιος περιορισμος). | |
|
| |
Eldrac
Αριθμός μηνυμάτων : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Τετ Φεβ 29, 2012 11:46 am | |
| Εγω θελω Τριαλωνη για Maximum Carnage! | |
|
| |
tanto
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 43
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Τετ Φεβ 29, 2012 3:05 pm | |
| 1000 πόντοι Dark Elves είναι έτοιμα και υπο τις εντολές του Khain και τη δική μου καθοδήγηση θα παρεβρεθούν στην κάισσα για στενές επαφές... | |
|
| |
pinky
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2012
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Σαβ Μαρ 03, 2012 7:42 pm | |
| Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ,θα μπω και εγω,αντε να παιξω καμια μαχη,πολυ το αργησα,τραγια for the win.καλητερα τα ζευαρια να ειναι καθορισμενα απο πριν(ΥΓ. δεν θελω τον ταριφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιατι δεν εχει χιουμορ | |
|
| |
Kalhas
Αριθμός μηνυμάτων : 35 Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2012
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Δευ Μαρ 05, 2012 2:22 am | |
| μεσα και εγω για το τουρνουα.
| |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Δευ Μαρ 05, 2012 6:23 pm | |
| Λοιπον κυριοι,οποιος θελησει να γινει ζευγαρι με καποιον αλλο στο επερχομενο τουρνουα,καλο ειναι να το ανακοινωσει εδω.Ετσι αν τα εχετε βρει με καποιον και γουσταρετε να παιξετε μαζι το δηλωνετε μαζι και με τον στρατο σας.Ολοι οσοι δεν θα εχουν κλεισει ταιρι θα γινει κληρωση στο μαγαζι το πρωι.καλο ειναι να λεμε και με τι στρατους θα κατεβουμε για ναξερουμε και οι υπολοιποι | |
|
| |
olethros
Αριθμός μηνυμάτων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Τρι Μαρ 06, 2012 4:28 pm | |
| Εγώ με τον chaosclown θέλουμε να γίνουμε ζευγάρι εδώ και πολύ καιρό και το τουρνουά αυτό θα είναι μια εκπληκτική ευκαιρία. Θέλουμε να μας παντρέψει ο Ragnar στο όνομα του Khorne και να έχουμε κουμπάρο τον MrBrasidas. Παρανυφάκια θα είναι 1000 πόντοι Chaos Warriors και 1000 πόντοι Vampire Counts. Είστε όλοι καλεσμένοι... | |
|
| |
Eldrac
Αριθμός μηνυμάτων : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2012
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Τρι Μαρ 06, 2012 8:43 pm | |
| θα παιξω κι εγω διοτι θελω να γα@$"&ω τον Pinky και να φαω σουβλακια, αλλα δεν εχω λεφτα για σουβλακια.... Οποτε Pinky, μη φορεσεις εσωρουχο. | |
|
| |
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Παρ Μαρ 09, 2012 4:27 pm | |
| Θα είμαι και εγώ στο τουρνουα. Στρατό δεν δηλώνω ακόμη. Περιμένω να δώ αν θα έρθει ο gabriel να παίξουμε μαζί! Μέχρι την κυριακή θα ξέρω. | |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Παρ Μαρ 09, 2012 4:49 pm | |
| οι συμμετοχες εως τωρα
Archaon-chaos warriors
Azhagg-orcs
kalhas-tomb kings
Olethros-Vampire Counts
Chaos Clown-Chaos warriors
Eldrac-?
Pinky-beastmen (τελευταια ενημερωση)
Reaper-Vampire Counts
Tanto-Dark Elves
Boromir-?
Mr Brasidas045-?
awalexandros-?(μαλλον scaven,αναμενουνε)
Andreasch-?
Ragnar-orcs | |
|
| |
Ragnar
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Παρ Μαρ 09, 2012 4:59 pm | |
| Tα ζευγαρια εως τωρα:
Azhagg-kalhas
Olethros-Chaos Clown
Eldrac-Pinky
Reaper-Tanto
Boromir-Mr Brasidas045
Archaon-awalexandros
αν μπει και ο Gabriel o andreasch θα ειναι ζευγαρι μαζι του και εγω θα κατεβω με 2 στρατους ο ενας orcs και ο αλλος scaven.Αν ο Gabriel δεν παρει μερος,τοτε ο andreasch θα παρει τη θεση του Archaon στο campaign και θα γινει ζευγαρι με τον awalexandros,και εγω μαζι με τον Archaon θα κανουμε χρεη διαιτητη.Αυτο γινεται γιατι οι συμμετοχες πρεπει ειτε να ειναι 12 ειτε 16 για να μπορουν να βγουν τα ζευγαρια.αναμενουμε λοιπον μονο το αν θα παιξει ο Gabriel.Εκτος βεβαια αν εχουμε και αλλες συμμετοχες εως τις 15 του μηνα οπου και κλεινει η δηλωση συμμετοχης στο τουρνουα. | |
|
| |
tanto
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 43
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Κυρ Μαρ 11, 2012 7:28 am | |
| Μια εβδομάδα έμεινε κύριοι... Ακονιστε τα όπλα σας, φορεστε τις πανοπλιες σας, λαδωστε τα war machine σας, ξεσκονιστε τα spell σας, κάντε μια θυσία στον Θεό σας -εκτός απο τους chaos που έχουν τέσσερις!!! Και αφού γίνουν ολ´ αυτά βουρ για να πέσουν κορμιά -εξαιρούνται οι undead!!! Ακόμη προλαβαίνουν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει!!! | |
|
| |
Gabriel_
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Ημερομηνία εγγραφής : 09/02/2012 Τόπος : Moschato Athens
| Θέμα: Απ: Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! Κυρ Μαρ 11, 2012 9:26 am | |
| Και νομιζα οτι ημουν ο μονος που ξυπναει νωρις τις κυριακες... | |
|
| |
| Warhammer Fantasy Doubles Tournament!! | |
|