| ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS | |
|
+6Giorel tanto Ragnar Boromir Azhagg archaon 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
archaon
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS Παρ Φεβ 17, 2012 3:29 pm | |
| Ποιον θεωρείτε τον πιο ‘’σπασμένο’’ χαραχτήρα στο warhammer και γιατί? | |
|
| |
Azhagg
Αριθμός μηνυμάτων : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : ΙΛΙΟΝ
| Θέμα: Απ: ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS Παρ Φεβ 17, 2012 3:36 pm | |
| Τον παπαροπαπαρα που παιζεις εσυ με τις αδερφαρες σου .......αχαχαχαχαχαχαχαχα!!! αν και πολοι δεν ξερουν ακομα τα κολπα νομιζω..... θα το μαθουν ...και θα κλαψουν..... | |
|
| |
Boromir
Αριθμός μηνυμάτων : 410 Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Nikaia
| Θέμα: Απ: ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS Παρ Φεβ 17, 2012 4:10 pm | |
| Xaxaxaxa!Παπαροπαπαρα,κατσε να το σημειωσω γιατι μου αρεσει. | |
|
| |
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
| Θέμα: Απ: ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS Παρ Φεβ 17, 2012 7:23 pm | |
| Ο παπαροπαπαρας(τα σπαει η λεξη!!) ο Τεκλις.Μη μου πεις το γιατι .Σοβαρα τωρα,δεν ειναι τοσο τα στατς που εχει ουτε τα τρομακτικα αντικειμενα του,που με την 1 ματια δεν σου κανουν ιδιατερη εντυπωση,ειναι οτι ετσι οπως τον κατεβαζεις ρε παπαροπαπαρα(εχει τρομερη ακουστικη)δεν παλευετε.Τωρα αν θες περισσοτερη αναλυση καντη μονος σου!!!!!! | |
|
| |
Azhagg
Αριθμός μηνυμάτων : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : ΙΛΙΟΝ
| Θέμα: Απ: ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS Παρ Φεβ 17, 2012 7:32 pm | |
| Λοιπον αφου ειχε τετοια ....πετυχασα... το παπαροπαπαρας .... αποφασισα γιατι ετσι θελω ...αχαχαχαχαχαχαχαχα.... να γινω ο νονος του Τεκλις, του φιλτατου Archaon . ΤΑΡΑΤΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...... ΤΕΚΛΙΣ Ο ΠΑΠΑΡΟΠΑΠΑΡΑΣ (ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΙΣΕΙ ΜΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ) ΜΕΓΑΣ ΜΑΓΟΣ ....... ναι ναι BILLY μου και εγω σε αγαπαω .... | |
|
| |
tanto
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 43
| Θέμα: Απ: ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS Σαβ Φεβ 18, 2012 5:41 pm | |
| Όντως ο "φίλος" Teclish -παρ' όρι είναι γκέουλας του κερατά!!!- είναι απο τους πιο σπασμένους χαρακτήρες!!! Υπάρχει όμως και ένας ακόμη κάφρος στον κόσμο μας που πεισματικά αρνείται να δεχθεί οτι όλοι πεθαίνουν στον κόσμο του Warhammer!!! Αυτό το τρελλό τυπάκι δεν είναι κανένας άλλος απο τον πιστό ακόλουθο και υπέρμαχο των θεών του Chaos... ο ARCHAON!!! Ο παλιοκάφρος δεν φτάνει που έχει ένα σκασμό επιθέσεις, strenght και toughness στα ύψη, έχει και το παρεάκι του που βαράει και αυτο! Α! και να μην ξεχάσω... είναι και ΜΑΓΟΣ ο κάφρος!!! Μπορεί ο πολύς Grimgor Ironhide, να τον άρχησε στα σφαλιαρίδια και τισ μάπες και να τον άφησε ημιθανή αλλά ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ, δεν πεθαίνει με την καμμία!!! ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ARCHAON!!! | |
|
| |
archaon
Αριθμός μηνυμάτων : 179 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS Δευ Φεβ 20, 2012 7:11 pm | |
| Νομίζω και εγώ θα πω τον Teclis με το σπασμένο μου κόμπο .ναι είναι σπαστικός και σε ξενερώνει ….είμαι περήφανος για αυτόν | |
|
| |
Giorel
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 29/03/2012 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτεμιδα
| Θέμα: Απ: ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS Σαβ Μαρ 31, 2012 10:33 pm | |
| Εννοειται Τεκλις. Πηρε το Fair με σβησμενες μηχανες... Πραγματικα δεν παλευεται ο μαγκας... Φυσικα αυτό αποδεικνύει πόσο αρχιδατα ειναι τα Ξωτικα... | |
|
| |
Ulagrand_Gromilhand
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2012 Ηλικία : 35
| Θέμα: Απ: ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS Σαβ Μάης 26, 2012 8:46 pm | |
| Το ερώτημα του ποιο σπασμένου
Έχει μία και μόνο απάντηση
Κάθε Warhammer-ας που πέφτει θύμα του καταραμένου
Λέει "μακάρι να με είχε πατήσει νταλίκα πριν την συνάντηση"
Ήταν, είναι και θα είναι ένας με επωνύμιο
Σηκωμένα έχει αφτιά, με των στοίχων το ακρωνύμιο!
Τσεκούρι και φωτιά, στου Ούλθουαν τα σκυλιά!!! | |
|
| |
BlackWolf
Αριθμός μηνυμάτων : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 11/06/2012 Ηλικία : 33
| Θέμα: Απ: ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS Δευ Ιουν 25, 2012 3:51 pm | |
| O παπαροπαπαρας ειναι εκεινο το ξωτικο που έχει παντα 12 ζαρια κανει ασταματιτο σε καθε διπλό χωρίς να πεθένη misscast και στοτόνει units ολώκληρα με δυο ξωρκια? Ο Ούλθουαν πιος είναι?
Υ.Γ. Sorry για τις τόσες ερωτήσης αλλά ακόμα μαθένω. | |
|
| |
Reaper
Αριθμός μηνυμάτων : 674 Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS Δευ Ιουν 25, 2012 4:15 pm | |
| Ουλθουν ειναι το μερος οπου μενουν τα High Elves!Ο μαγος που λενε ειναι ο Teclis αν δεν κανω λαθος! | |
|
| |
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
| Θέμα: Απ: ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS Δευ Ιουν 25, 2012 4:17 pm | |
| αυτη η κουφαλα ο Τεκλις ειναι!! | |
|
| |
Tzineris
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2012
| Θέμα: Απ: ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS Κυρ Ιουλ 08, 2012 11:12 am | |
| Εντάξει ρε παιδιά μη βαράτε, υπάρχουν και άλλοι ''σπασμένοι'' χαρακτήρες στο παιχνίδι! ARCHAON , LORD KROAK, KAIROS... | |
|
| |
| ''ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ'' SPECIAL CHARACTERS | |
|