πιστευω οτι αξιζει να του ριξουμε ενα test drive και σε αυτο αλλα και σε αυτο που λεει ο Elhion. μην ξεχναμε οτι οι 2 συγκεκριμενοι κυριοι ειναι ιερα τερατα,και ιδιαιετερως ο Rick Priestley,αρα εχεις μια εγγυηση οτι το συστημα δεν θα ειναι μουφα αλλα ενδιαφερον.Αντρεα εχουμε και το Black Powder να τσεκαρουμε..
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
Το πρώτο παιχνίδι πάνω στο bolt action. Παίξαμε με βασικό infantry προς το παρόν για να μάθουμε τους βασικούς κανόνες.
Σταύρος-Νίκος (US Regulars) HQ - 1st lieutenant Thomson SMG and 2 Rangers squad with Thomson SMG's
TROOPS - 1 squad (12) US regular infantry with M1 rifles, 1 BAR and NCO with Thomson SMG - 1 squad (12) US regular infantry with M1 rifles, 1 BAR and NCO with Thomson SMG - 1 squad (12) US regular infantry with M1 rifles, 1 BAR and NCO with Thomson SMG - 1 squad (12) US veteran infantry rangers with M1 carbines, 2 BAR and NCO with Thomson SMG
TEAMS - 1 Bazooka regular team (2) - 1 HMG regular team (3) with 50cal HMG machine gun
vs
Ανδρέας (Waffen SS)
HQ - 1st lieutenant MP40 SMG and 2 regular wehrmacht squad with MP40 SMG's
TROOPS - 1 squad (10) SS veteran infanry with St44 assault rifles, 2 MG34 LMG's, 4 Panzerfaust - 1 squad (10) SS veteran infanry with St44 assault rifles, 2 MG34 LMG's, 4 Panzerfaust
TEAMS - 1 sniper wehrmacht team (2) with Gewehr43 with scope - 1 HMG wehrmacht team (3) with MG42 HMG machine gun
Scenario Normandy village conflict with objectives
The village from above
The americans advancing (είναι γερμανοί το ξέρω! Δεν είχαμε μοντέλα )
The american HMG ready to cover the advance
Waffen SS squad in the farm taking positions for defence
American bazooka team ready to fire
American rangers taking key positions on a building
Waffen SS squad in a building ambushing the advancing americans
American infantry pinnned and taking cover by the german fire
Result: The SS managed to escape the falaise pocket
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
Την πέμπτη μάλλον θα παίξω με το Γιάννη για τη λίγκα! Λέω να φέρω και το bolt action να γίνει παράλληλα και παιχνίδι! Υπάρχουν αρκετά παιδιά που ενδιαφέρονται (Γιώργος geon88, Θάνος boromir, Αλέξανδρος brasidas, Νίκος elhion) Οπότε αν ήταν και ο Νίκος ragnar με τον Σταύρο που ήδη έχουν παίξει και γνωρίζουν να παίζουν, και μένα να βοηθώ όσο μπορώ απο το δίπλα τραπέζι θα ήταν μία καλή ευκαιρία για όλους να το δούν και φυσικά όσοι περιμένουν για να κάνουμε τις παραγγελίες να το συζητήσουμε καθώς και εγώ έχω σκοπώ να κάνω μία καλή παραγγελία για τους γερμαναράδες μου! Tiger tiger είσαι εδω???
olethros
Αριθμός μηνυμάτων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012
Αν εχεις μινιατούρες και απο άλλους στρατούς πέρα απο Γερμανούς φέρε να δούμε γιατί βλέπω να καταλήγουμε όλοι με Γερμανούς και να παίζουμε Operation Valkyrie.
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
Αξιζει και εχω ατομα που εχουν στρατο και θελουν να παιξουνε http://www.warlordgames.com/ Οταν ξανα παιξετε ενα τηλ να δω αν μπορω και εγω να ερθω να σα δω παρακαλω ????
olethros
Αριθμός μηνυμάτων : 417 Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012
Ενημερώνω ότι για λόγους βιοποικιλότητας προσανατολίζομαι στο να παίξω Βρετανούς. Έχω ήδη αρχίσει να πίνω χλιαρή μπύρα και ενδεχομένως να προχωρήσω σε σχετική παραγγελία στο άμεσο μέλλον. Λάβετε τα μέτρα σας...
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
Οπότε έχουμε βρετανούς, 2 γερμανούς(δεν πειράζει μπορούμε να πούμε οτι είναι ανατολικό και δυτικό μέτωπο). Αμερικάνους και το μόνο που μας λείπει είναι οι Ρώσσοι για να στήσουμε τεράστιο campaign WWII!
Spartan
Αριθμός μηνυμάτων : 389 Ημερομηνία εγγραφής : 17/10/2012