Ναι είναι γενονός! Οι beardedhammers επειδή έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο είπαν να ασχοληθούν και με το παράλληλο σύμπαν του παιχνιδιού μας! Διαστημικές μάχες σου ερχόμαστε!
mournbringer
Αριθμός μηνυμάτων : 119 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Καματερό
Το 40Κ το έχετε αφήσει βλέπω.. γιατί??? Κρίμα κ έλεγα να αρχίσω κ εγώ μαζί σας...
Atrus
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ημερομηνία εγγραφής : 04/08/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Pyramid-Temple of Tepok, Itza, Lustria
Θέμα: The Curse of being Greek player Τετ Ιουν 05, 2013 4:53 am
Θα ήθελα προκαταβολικά να ζητήσω συγνώμη για το κλαψούρισμα που θα ακολουθήσει...
Σήμερα μπήκα στο site της μαμάς GW. Προς μεγάλη μου έκπληξη και χαρά (ναι καλός μαλ*** είμαι) είδα ότι έχει βγει το supplement για το Codex των Eldar. Ωραία είπα πάλι θα διαβάσω! Μάλιστα ήμουν 2 φορές χαρούμενος διότι σύμφωνα με το site βγήκε για iPad όπου έχω το βασικό Codex επι 38.99£ πληρωμή. Μόνο που δεν υπολόγισα ένα παράγοντα. Ζω στην Ελλάδα. Που σημαίνει ότι έχω πρόσβαση στο ελληνικό κατάστημα μόνο. Μάντεψτε ποια είναι μοναδική χώρα για την οποία τα ΖΩΑ δεν έχουν διαθέσιμο το ένα λόγω supplement.
Ζεις στην Ελλάδα. Sorry chap you are lesser (sub)human customer. Have a nice day...
Το πιο τραγικό? Οταν τους ρώτησα σε mail ΓΙΑΤΙ????? μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες για releases και ότι έπρεπε να παρακολουθώ το site και το white dwarf.
ffs?
Καλά μυαλά GW! (Just a friendly wish)
nn
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
χαχαχα! καλό! δεν το ήξερα οτι πρέπει να αγοράζεις αποκλειστικά απο το 'κατάστημα' της χώρας σου! κάτοχος android βλέπεις! Απο την άλλη γιατί να πάρεις εκτός απο το codex ΚΑΙ το supplement? Για τα εξτραδάκια που σου δίνει? Και γιατί δεν τα βάζανε μέσα στο codex αλλά πιο συνοπτικά? Μήπως για να σκάσει τα διπλά λεφτά όποιος τα σκάσει? Το ίδιο ξεκίνησαν και με τα high elves που έβγαλαν και το supplement όπως είχε και η empire. Ελπίζω να μην ξεκινήσουν νέο βιολί και να κάνουν σε όλους τους στρατούς έτσι και να λένε οτι αν θες να παίζεις πάρε το codex-armybook αλλά αν θές να χρησιμοποιήσεις και το uber tank ή uber unit πάρε και ένα βιβλιαράκι ακόμη για να δείς τους σούπερ κανόνες που του έχουμε βάλει αποκλειστικά για όους έχουν και το δεύτερο βιβλίο!
Πχ στα eldar μπορεί ο wrathknight στο supplement να είναι και hq! Γιατί ρε καραγκιόζηδες στο κανονικό codex δεν θα μπορούσε να είναι? τι λυπήθηκαν τις έξτρα 5 γραμμές που θα έβαζαν στο βιβλίο? Μπαααααα..... δεύτερο βιβλιαράκι και διπλά λεφτά! Τόσο απλά! Show me the money πλέον το παιχνίδι και τίποτα περισσότερο! Όλα για το χρήμα! GW=money! GW=game? μπα.... όχι πλεόν!
Ragnar
Αριθμός μηνυμάτων : 2411 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012 Ηλικία : 46 Τόπος : Ιλιον-Αττικης
ανεκαθεν εκανε τετοια παπαριλικια,Εδω στην 5η εκδοση αν θυμαμαι καλα στο φαντασυ,αν ηθελες να παιξεις με μαγεια,επρεπε να αγορασεις ξεχωριστα το supplement!Απλα μου κανει εντυπωση οτι αν εισαι Ελλαντα ντε μπορεις να αγκορασεις...ρε δε πανε να κοιμηθουν ολοι μαζι!!
Boromir
Αριθμός μηνυμάτων : 410 Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Nikaia
Εδω στην 5η εκδοση αν θυμαμαι καλα στο φαντασυ,αν ηθελες να παιξεις με μαγεια,επρεπε να αγορασεις ξεχωριστα το supplement!
Τωρα θα πρεπει να ντρεπεσαι κανονικα!Επειδη ειμασταν μικρα και αμαθη στην GW πρεπει να μας τα θυμιζεις ολα αυτα?Απο που νομιζεις οτι εχω το Foot of Gork?Tα μαγικα αντικειμενα ολων των ειδων και λαων ηταν σε καρτες,οχι μονο οι μαγειες....
Atrus
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ημερομηνία εγγραφής : 04/08/2012 Ηλικία : 41 Τόπος : Pyramid-Temple of Tepok, Itza, Lustria
Πχ στα eldar μπορεί ο wrathknight στο supplement να είναι και hq!
Κοίτα αν το καλοσκευτείς δεν είναι τυχαίο ότι Wraithknight = 70£ και το πρώτο supplement είναι για τον Iyanden Craftworld που είναι specialized στα wraith-constructs! Είμαι σίγουρος ότι ένας οι περισσότεροι über κανόνες για tournament domination κρύβονται εκεί μέσα!! Me Wants Now! (You fail GW)
Τώρα που το σκευτομαι μου αρέσουν επίσεις και οι Siam Han και Ulthwe. Μήπως βγάλουν και για αυτούς supplement? Οχ, για μισό λεπτό Wraithknight(70£) + Iyanden(38.99£) + Siam Han(38.99£) + Ulthwe(38.99£) = 326.97!?!?!? F*** Sake!!! :p
ValeS
Αριθμός μηνυμάτων : 26 Ημερομηνία εγγραφής : 09/07/2012 Ηλικία : 47 Τόπος : Ίλιον, Αθήνα
αλλά έχω σκοντάψει πρωτίστως στο ότι δεν βλέπω Army Book για Tomb Kings στο iTunes
Κοίτα η GW βγάζει ολα τα καινούρια Codex και Army Books απο την στιγμή που ξεκίνησε η διάθεση σε ηλεκτρονίκη μορφή. Υπάρχει μια περίπτωση να βγάλει και παλιότερα όπως εχει κάνει με τα Army Books των Empire και Orcs & Goblins αλλα αυτό εξαρτάται απο το popularity του στρατού (δυστηχώς).
andreasch
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012 Ηλικία : 43 Τόπος : here and there...
Το 40κ δεν το έχω παρατήσει. Κουτσά στραβά όλο και κάποιο παιχνιδάκι κάνω σπάνια. Υπάρχει κανείς που γενικότερα παίζει η τουλάχιστον να έχει στρατό για κανένα παιχνίδι? Τα τάου μου μαζί με τους γερόλυκους μαρίνς έχουν σκουριάσει.
hellbringer1996
Αριθμός μηνυμάτων : 99 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2013 Ηλικία : 28 Τόπος : Άνω Λιόσια-Αττική
Φίλε Αντρέα και εγώ και ο hoodie(Κυριάκος) παίζουμε 40Κ εγώ συγκεκριμένα Dark Angels και ο hoodie τούς υπερσπασμένους Grey Knights...Το μόνο θέμα είναι οτι δεν έχω το codex των DA...αν εσύ το έχεις και μπορείς να το φέρεις τότε αμα είναι θα κανονίσουμε ενα game...