BEARDEDHAMMERS
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

WARHAMMER GAMING GROUP

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Λέξεις Κλειδιά
deadzone griffon elves
Πρόσφατα Θέματα
» Warpath tournament 21/1/2018
Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Ιαν 16, 2018 7:32 pm από Ragnar

» South-Side by Gamers Castle
Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Μάης 29, 2017 4:21 pm από Ragnar

» Μαχη 5/1/17
Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 08, 2017 12:59 pm από Ragnar

» To group δραστηριοποιείται στο W40K?
Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Νοε 03, 2016 4:27 pm από Ragnar

» Path to glory rounds
Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Νοε 02, 2016 8:39 am από Ragnar

» Warbands
Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Σεπ 07, 2016 7:53 pm από Ragnar

» Iron Keep-Path to Glory Campaign
Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Σεπ 07, 2016 11:10 am από Ragnar

» Age of Sigmar FAQ
Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Σεπ 06, 2016 8:28 pm από Ragnar

» BeardedHammers Infinity League
Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Αυγ 01, 2016 4:49 pm από Ragnar

Πλοήγηση
 Αρχική
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο

Daemons of Chaos

Πήγαινε κάτω 
+5
sonbad
Reaper
mournbringer
andreasch
Ragnar
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
olethros

olethros

Αριθμός μηνυμάτων : 417
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2012

Daemons of Chaos - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 26, 2013 12:32 pm

Σαν κανονικό κανόνι βαράει. Απ'όσο είδα τουλάχιστον.

Τι καλύτερο έχει το κανόνι των ogre;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mournbringer

mournbringer

Αριθμός μηνυμάτων : 119
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2012
Τόπος : Καματερό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 26, 2013 12:36 pm

Ναι Αντρεα, αλλα η τιμη δικαιολογει το λιγοτερο toughness και το ενα λιγοτερο wound, κατα τα αλλα ειναι πολυ δυνατο.
Βαραει κανονικα σαν κανονακι και τα ατακς του ας μην ξεχναμε οτι ειναι και magical (ως δαιμονικο) και flaming.
Α ξεχασα, κινειται και βαραει κιολας οπως τα ογκρς.
Οτι να ναι λεμε.
Να πως θα μας βαλουν να το convert-αρουμε, γιατι για να χρησιμοποιησουμε αυτο το μοντελο, πρεπει να εχουμε σοβαρα ψυχολογικα προβληματα...
MrBrasidas045

MrBrasidas045

Αριθμός μηνυμάτων : 176
Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 26, 2013 3:33 pm

Γιατί.... τι έχει το μοντέλο ;;;; Εγώ θα το τσιμπήσω πάντως γιατί ταιριάζει πάρα πολύ ωραία και με τα άλλα μου μοντέλα, δεν θα φαίνεται ποίο είναι το καινούριο και ποίο είναι το παλιό ...
Boromir

Boromir

Αριθμός μηνυμάτων : 410
Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2012
Τόπος : Nikaia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 26, 2013 8:56 pm

ωραιος!!!
andreasch

andreasch

Αριθμός μηνυμάτων : 1190
Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012
Τόπος : here and there...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 26, 2013 9:05 pm

το κανόνι του με τί strength?
mournbringer

mournbringer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 26, 2013 11:08 pm

andreasch έγραψε:
το κανόνι του με τί strength?

Κανονικα, δεκαρακι...
andreasch

andreasch

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 26, 2013 11:59 pm

οκ! και πολυ καλύτερο και πολύ πιο φτηνο... gw είναι αυτή...
olethros

olethros

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 27, 2013 12:00 pm

MrBrasidas045 έγραψε:
Γιατί.... τι έχει το μοντέλο ;;;; Εγώ θα το τσιμπήσω πάντως γιατί ταιριάζει πάρα πολύ ωραία και με τα άλλα μου μοντέλα, δεν θα φαίνεται ποίο είναι το καινούριο και ποίο είναι το παλιό ...

Το λοιπόν .. επειδή είδα κάποιους κανόνες που κυκλοφορήσανε θα σου πω το εξής..

Παρ'το, πάρε και τους υπόλοιπους δαίμονες που έχεις και βάλτα όλα δίπλα από τα skaven ... και να δεις ότι θα ταιριάζουν ΠΑΡΑ πολύ.

Α, επίσης ετοιμαστείτε να μας ξαναφέρουν την αστυνομία στη λέσχη γιατί όπως το πάει η GW δεν θα έχουμε διαφορά από μπαρμπουτιέρα.

Bolt Action κανείς;
andreasch

andreasch

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 27, 2013 12:43 pm

[quote="olethros"]
MrBrasidas045 έγραψε:

Bolt Action κανείς;

ΕΔΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ!!!!!! Δεν ξέρω αλλά τα άλλα συστήματα με τραβάνε όλο και περισσότερο... scratch Έχω ήδη βάψει τα άρματα! Μόνο το πεζικό έμεινε!!!

ΥΓ ξεκινάω το τραπέζι για το bolt action...
Ragnar

Ragnar

Αριθμός μηνυμάτων : 2411
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012
Τόπος : Ιλιον-Αττικης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 27, 2013 5:07 pm

sory παιδες αλλα θα διαφωνισω μαζι σας.Καταρχην δεν εχει καμια σχεση το συστημα παιχνιδιου του Bolt Action με το Warhammer!!Μου αρεσει παρα πολυ και το ξερετε οπως και οτι αγορασα και στρατο κατι παει να πει.Αλλα θεωρω και αδικο και ατοπο να συγκρινετε τα 2 παιχνιδια μιας και δεν μοιαζουν πουθενα!!Δεν θα εμβαθυνω περισσοτερο πανω σε αυτο,αλλα ευχαριστως αν θελησετε να σας εκθεσω τις αποψεις μου.
Οσον αφορα το αν θα μοιαζουν στα ποντικια δεν εχω καταλαβει ακομα το πως?οσον αφορα τους κανονες η την ασχημια!Αν μιλατε σαν σπασμενος στρατος εχω τις αμφιβολιες μου!Ολα τα army books προηγουμενων power armies,εχουν κατεβει αισθητα σε δυναμικοτητα φθανωντας να εξισσοροπηθουν καπως μεταξυ τους.δεν μπορω να πιστεψω λοιπον οτι η GW αποφασισε στους δαιμονες να αλλαξει πολιτικη και να τους υπερμπουσταρει.Για να δεις λοιπον αν ενα army book εχει ευνοηθει,πρεπει να το δεις να κατεβαινει στο τραπεζι,και μετα απο ενα αρκετο μεγαλο playtesting με διαφορετικους στρατους αλλα και διαφορετικους παικτες,να βγαλεις ενα αρκετα σαφες συμπερασμα.Οσο για τον κουβα με τα ζαρια,δεν ανακαλυψαμε και την Αμερικη!Ολοι γνωριζουμε οτι η εταιρεια το πηγαινει προς τα εκει το ολο θεμα.Εχει απλουστευσει κατα πολυ τους κανονες του warhammer και εφαρμοσε αυτο που τοσο καιρο γινοτανε και στο 40k,πολλα ζαρια!δεν νομιζω οτι θα βρειτε και πολλους που να μη τους αρεσει αυτο!
Εγω προσωπικα κραταω τρομερες επιφυλαξεις για το βιβλιο των δαιμονων!Θα εχω καλυτερη αποψη,αφου το παρω στα χερια μου.

υ.γ

Αντρεα το σαββατο παω να παρω χρωματα για του Αμερικανους μου και ξεκιναω!
olethros

olethros

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 27, 2013 6:06 pm

Δεν κατάλαβες...
Δεν συγκρίνουμε το BA με το WHF, απλά χρησιμοποιώ το ένα για να εκφράσω την ξενέρα μου για το άλλο.

Η μπαρμπουτιέρα δεν έχει να κάνει με το πλήθος των ζαριών αλλά με το γεγονός ότι το παιχνίδι γίνεται όλο και περισσότερο τυχαίο. Όπως έλεγα και στον Γιάννη, το κοροϊδεύαμε αλλά να δεις που στο τέλος θα σκάσει special rule ... ρίξε 2 ζάρια, αν φέρεις 12 κερδίζεις το παιχνίδι.

Δες του κανόνες και θα καταλάβεις γιατί το λέω.
Ragnar

Ragnar

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 27, 2013 6:29 pm

τυχαιο δεν νομιζω!που λεει και η διαφημιση!
περα απο την πλακα ομως,ειναι ενα παιχνιδι που εχει ζαρια!Ενοειτε οτι υπαρχει παραγοντας τυχη και σε μεγαλο βαθμο,ποσο μαλλον οταν πετας ενα κουβα κιολας.Αλλα(υπαρχει παντα αυτο το αλλα),δεν καθοριζει απολυτα.αν ηταν να κερδιζε ο πιο κολοφαρδος ο ταριφας θα ηταν ο καλυτερος,ο πιο ανικητος οεο.Αλλα δεν ειναι!
αν στηριζεσε στο ζαρι ειναι αναποφευκτο να χασεις!δεν ειναι ταβλι,που ακομα και εκει χρειαζεσε την στοιχειωδη γνωση για να παιξεις!προσωπικα πιστευω οτι ενας καλος παικτης κερδιζει ανεξαρτητως τυχης και στρατου,και παντα εκφερω την προσωπικη μου αποψη.
Ναι συμφωνω λοιπον οτι εχει τυχη το παιχνιδι,αλλα μεχρι ενος ανεκτου σημειου.Και στην τελικη ρε παιδες ολοι εχουμε να μοιραστουμε ιστοριες απιστευτης μποτσας και απιστευτης κολοφαρδιας!αυτο ειναι που το κανει τοσο σπαστικο και τοσο γαματο ταυτοχρονα!!
Οσο για τους κανονες,επιμενω στην αποψη μου,οτι αν δεν τους διαβασω ιδιος ομασι,και να τους δω στο τραπεζι επανω δεν μπορω να εκφερω ασφαλη συμπερασματα.
Αποψεις του στυλ warseer ειλικρινα οι περισσοτερες αν οχι ολες με αφηνουν αδιαφορο.Γιαυτο μολις βγει το βιβλιο θα παμε για καφε οπως καναμε και στους χαοτικους και θα το ξεψυρισουμε!
pinky

pinky

Αριθμός μηνυμάτων : 215
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 27, 2013 9:23 pm

εγω ξερω οτι αυτο που πρεπει να μας την σπαει ομαδικος στη gw ειναι οτι οι τιμες ανεβαινουν και οτι ορισμενους στρατους τους εχουν αφησει στην απεξω!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Ragnar

Ragnar

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 27, 2013 9:34 pm

pinky έγραψε:
εγω ξερω οτι αυτο που πρεπει να μας την σπαει ομαδικος στη gw ειναι οτι οι τιμες ανεβαινουν και οτι ορισμενους στρατους τους εχουν αφησει στην απεξω!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

+1!!
mournbringer

mournbringer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 27, 2013 10:48 pm

Αν και δεν εχουμε ακομα στα χερια μας το βιβλιο, οποτε ειναι ψιλονωρις να βγαζουμε πολλα συμπερασματα, θα επιχειρησω να σχολιασω τα πρωτα 2-3 πραγματακια που εχουν κυκλοφορησει...
Δυστυχως βαλανε πολλη random-ια στους δαιμονες, random effects στο winds of magic, random daemonic gifts, ακουγεται πως και για την τιμη των μινιατουρων ο πωλητης θα ριχνει 2D6 και θα πολλαπλασιαζει με τη τετραγωνικη ριζα του 8 για να σου πει την τιμη...
Ας μην βιαζομεθα βεβαια, μπορει να εχει και πλακα...
Μπορει να συνεχισει να παιζει δαιμονες ο Γιαννης (a.k.a. ο ασσος του ζαριου!) και να μας προσφερει απλοχερα τις αποψεις του για τη χρησιμοτητα του νεου βιβλιου των δαιμονων ως χαρτι τουαλετας μετα απο μια ακομα ριψη 12 στο daemonic instability...
Boromir

Boromir

Αριθμός μηνυμάτων : 410
Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2012
Τόπος : Nikaia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Daemons of Chaos   Daemons of Chaos - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 27, 2013 10:54 pm

pinky έγραψε:
+2

Daemons of Chaos
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Chaos Daemons power vortex daemonic gift
» Mass Battle!!!Dark Elves&Chaos warriors+Chaos Dwarfs VS Skaven&Chaos Warriors
» Dark Elves & Chaos Warriors vs Tomb Kings & Chaos Warriors 3500 per army
» Warriors nad Daemons
» Daemons-Ogres

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
BEARDEDHAMMERS :: Warhammer fantasy :: Warhammer News&Rumours-
Μετάβαση σε: