WARHAMMER GAMING GROUP
 
ΦόρουμΦόρουμ  ΗμερολόγιοΗμερολόγιο  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών  Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Λέξεις Κλειδιά
griffon elves
Πρόσφατα Θέματα
» Warpath tournament 21/1/2018
Τρι Ιαν 16, 2018 7:32 pm από Ragnar

» South-Side by Gamers Castle
Δευ Μάης 29, 2017 4:21 pm από Ragnar

» Μαχη 5/1/17
Κυρ Ιαν 08, 2017 12:59 pm από Ragnar

» To group δραστηριοποιείται στο W40K?
Πεμ Νοε 03, 2016 4:27 pm από Ragnar

» Path to glory rounds
Τετ Νοε 02, 2016 8:39 am από Ragnar

» Warbands
Τετ Σεπ 07, 2016 7:53 pm από Ragnar

» Iron Keep-Path to Glory Campaign
Τετ Σεπ 07, 2016 11:10 am από Ragnar

» Age of Sigmar FAQ
Τρι Σεπ 06, 2016 8:28 pm από Ragnar

» BeardedHammers Infinity League
Δευ Αυγ 01, 2016 4:49 pm από Ragnar

Πλοήγηση
 Αρχική
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
Νοέμβριος 2018
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο

Μοιραστείτε | 
 

 Loremaster και επιλογη spell

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Ragnar

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 2411
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2012
Ηλικία : 40
Τόπος : Ιλιον-Αττικης

ΔημοσίευσηΘέμα: Loremaster και επιλογη spell   Πεμ Μαρ 01, 2012 5:30 pm

Οταν εχουμε καποιον loremaster στον στρατο μας,αυτος γνωριζει τα spell απο ολοκληρο το lore που εχει διαλεξει.Εαν εχουμε και 2ο μαγο που διαλεγει απο το ιδιο lore,τοτε το μονο spell που μπορει να παρει ειναι το signature του εκαστοτε lore.Υπαρχουν παντα καποιες εξαιρεσεις σε καποιους στρατους,αλλα εκει θα το αναφερει παντα το army book.The general rule ειναι οτι δεν μπορει να υπαρχει το ιδιο spell σε 2 η και παραπανω μαγους.Το καθε spell ειναι μοναδικο για αυτον τον λογο προσεχουμε οταν βαζουμε loremaster,και εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας οτι αν θελει και καποιος αλλος μαγος μας να παρει το ιδιο λore οτι θα μπορει να παρει μονο το signature.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
 
Loremaster και επιλογη spell
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
BEARDEDHAMMERS :: Warhammer fantasy :: Shamans Lair-
Μετάβαση σε: